دوربین‌های عکاسی پیشنهادی برای نوروز پایگاه خبری لقمه: برای عکاسی در سفرهای خانوادگی که عکاسی به منزله یک کار حرفه‌ای نیست، پیشنهاد اول و آخر من همیشه دوربین‌های کامپکت بوده و هست.
سال نوی راهنمایان گردشگری در کرمانشاه تحویل شد/ آغاز به کار کرمانشاه 2020 با محوریت گردشگری پایگاه خبری لقمه: مراسم اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری سراسر کشور همزمان با افتتاح سال نو راهنمایان گردشگری در استان کرمانشاه برگزار شد.
در نشست خبری راهنمایان گردشگری عنوان شد: اختصاص اعتبار 6 میلیارد تومانی برای اجرای پروژه بیستون/ گردشگری کرمانشاه به حالت سفید برمیگردد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه از اختصاص اعتبار 6 میلیارد تومانی برای اجرای پروژه بیستون خبر داد.
معاون عمرانی استاندار کرمانشاه در نشست خبری راهنمایان گردشگری: برای صنعت گردشگری استان کرمانشاه فرش قرمز پهن می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: مجتبی نیک کردار تاکید کرد: فرش قرمز را برای صنعت گردشگری در این استان پهن می کنیم چون قابلیت آن را داریم.
جبار کوچکی‌نژاد در نشست خبری راهنمایان گردشگری: تشکیل نظام صنفی گردشگری/ یک فوریت طرح وزارت گردشگری تصویب شد پایگاه خبری لقمه: مجلس شورای اسلامی در حوزه گردشگری چند بحث را به صورت جدی در دستورکار خود قرار داده است که یکی از این مباحث موضوع تشکیل وزارت گردشگری است که یک فوریت آن به تصویب رسیده است.
فرماندار شهرستان صحنه در جمع راهنمایان گردشگری و خبرنگارن: «صحنه» هنرپرور و مهمان نواز است/ شهری تاریخی که جذب گردشگر می‌کند پایگاه خبری لقمه: نورالدین فرزادی پور ابراز امیدواری کرد که «صحنه» زیبا، «صحنه» هنرپرور و مهمان نواز را به مردم ایران معرفی شود تا گردشگران به این شهر گسیل شوند و از زیبایی های آن بهره ببرند.
یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری در کرمانشاه آغاز شد پایگاه خبری لقمه: یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری سراسر کشور به میزبانی کرمانشاه آغاز شد.
صفحه 23 از 92  اول  قبلی   18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اعتقاد به شانس شما را چاق می‌كند نتایج یك مطالعه جدید نشان داده است افرادی كه به شا...

  شکلات تلخ و تاثیر آن بر سلامت لقمه: تحقیقات زیادی راجع به فواید شکلات تلخ انجام ...

  مصرف مواد نشاسته‌ای را کاهش دهید كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره پیتزا؛ مهمان ایتالیایی شاید در نگاه اول، ایرانی ها مردمان بدغذایی به نظر برسند؛ چون به سختی با غذاهای ملل دیگر ارتباط برقرار می کنند. دلیل این مدعا هم به همراه بردن چند قوطی کنسرو و چند پسته غذای کنسروی در سفرهای خارجی است.
با بوی بد دهان به طور قطعی خداحافظی کنید در روش درمان بوی بد دهان با لیزر،مراقبتهای ویژه ی پس از جراحی نیز حذف می گردد، به طوری که پس از پایان یافتن جلسه درمان،بیمار می تواند بر خلاف روش جراحی متداول به راحتی غذا مصرف کند.
لاغری شکم، با کمک دکتر اوز! داشتن یک شکم صاف دست‌یافتنی است؛ به شرطی که فوت و فن‌هایش را بدانید! در ادامه مطلب، سؤالات و پاسخ‌هایی را خواهید دید که توسط دکتر مهمت اوز طراحی شده است و به این ترتیب در راه کوچک کردن شکم خود متوجه اشتباه‌هایتان خواهید شد و البته با نکته‌هایی طلایی آشنا می‌شوید که می‌توانید از آنها برای کوچک کردن شکمتان استفاده کنید.
بخور نخورهای مبتلایان به سرماخوردگی یک کارشناس تغذیه معتقد است، افرادی که سرما خورده‌اند باید از مصرف خربزه و انگور پرهیز کنند.