پس از جنجال نشست خبری مدیرعامل آب دماوند؛ وزارت بهداشت اسناد آلودگی میکروبی «دماوند» را منتشر کرد+ عکس مدیران سازمان غذا و دارو با ارائه مستندات جدید، از تخلف شرکت آب معدنی دماوند خبر دادند.
رئیس کانون صنایع غذایی ایران عنوان کرد: صنعت غذای کشور از نظام توزیع نامناسب رنج می‌برد محمدرضا مرتضوی با بیان این مطلب گفت: این امر آسیب جدی به مصرف کننده وارد می‌کند و با افزایش قیمت تمام‌شده از قدرت خرید مردم می‌کاهد.
وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا عنوان کرد: ناهماهنگی سازمان‌های مرتبط با سلامت مردم پذیرفتنی نیست انتظار دارم سازمان‌های نظارتی، هماهنگی بیشتری با هم داشته باشند و دیگر شاهد آن نباشیم که سازمان استاندارد برای سلامت یک فرآورده در مقابل سازمان غذا و دارو بایستد.
دهان بازِ گردشگران خارجی برای قیمه ایرانی پایگاه خبری لقمه : حسابدار فروشگاه فاکتور یک میلیون تومانی را تقدیم خانواده‌ای که قصد سفر به چین را دارند می‌کند و با لبخند سفر خوشی را برایشان آرزو می‌کند.
رئیس سازمان غذا و دارو در همایش روز جهانی غذا: تقلبات غذایی معضل بسیار جدی است/ ایجاد شبکه شناسایی تقلبات غذایی معاون وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا گفت: در حال تلاش هستیم که یک شبکه آزمایشگاهی قوی ایجاد کنیم و تخلفات را به سرعت شناسایی کنیم.
همایش روز جهانی غذا با حضور وزیر بهداشت برگزار شد همایش روز جهانی غذا با حضور وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو در سالن اجلاس سران برگزار شد.
دیناروند در پاسخ به خبرنگاران مطرح کرد: موجب بی اعتمادی مردم به استاندارد نمی‌شویم/ سیاست ما جایگزین کردن نان صنعتی است رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: سیاست ما جایگزین کردن نان صنعتی به جای سنتی است و به مردم توصیه می‌کنیم با وجود هزینه بیشتر اما نان صنعتی مصرف کنند.
صفحه 31 از 92  اول  قبلی   26    27    28    29    30    31    32    33    34    35    36   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  به بچه‌های لاغر، ‌بستنی بدهید خیلی از والدین از بدغذا بودن یا کمبود وزن بچه‌های ...

  تأثیر مصرف مكمل كراتین و مخلوط كراتین – كربوهیدرات بر توان بی هوازی و شاخص های آسیب سلولی پایگاه خبری لقمه: امروزه مصرف مكملهای غذایی در ورز...

  مصرف ماهی خطر ابتلای کودکان را به آسم کاهش می‌دهد تحقیقات جدید در هلند نشان می‌دهد که مصرف ماهی بین ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟
چگونه تاکسی اینترنتی حق نوبت مردم را می خورند؟ پایگاه خبری لقمه: رونق خرید اینترنتی نان تازه به بلای جان مردم منتظر در صف نانوایی ها تبدیل شده و باعث اتلاف وقت بیش از پیش ایشان می شود.
کارآفرینی با یک گیاه کدو شکل پایگاه خبری لقمه: «محمدرضا صابری» کارآفرین فعالی ست که تصمیم گرفت کشاورزی را به شیوه‌ای نوین به کار بگیرد و با تولید محصولات خاص در این زمینه فعالیت کند.
دیابتی‌ها و باید و نبایدهایی در آشپزی ابتلا به دیابت عادت‌های غذایی فرد را زیر و رو کرده و تغییراتی را در شیوه‌ی آشپزی تحمیل می‌کند. در نتیجه تهیه‌ی یک غذای مناسب برای یک فرد دیابتی وقت بیشتری می‌گیرد.