برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه بارفروشان تهران گفت: تنها کشوری هستیم که نه تنها الگوی کشت در آن به درستی رعایت نمی‌شود؛ بلکه برای میزان سطح زیر کشت محصولات کشاورزی و صادرات آنها هیچگونه برنامه ای نداریم.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، مصطفی دارایی نژاد رئیس اتحادیه بارفروشان تهران در گفتگو با برنامه «روی خط اقتصاد» اظهار داشت: جزو معدود کشورهایی هستیم که در چهار فصل تمام میوه ها و سبزیجات در جای جای کشورمان کشت می‌شود؛ و متاسفانه تنها کشوری هستیم که برای الگوی کشت، میزان کشت و صادرات هیچگونه برنامه ای نداریم. 

 
وی افزود: معمولا کشت های بهاره و پاییزه تداخل دارند و ما تولید مازاد داریم؛ وزارت جهاد کشاورزی باید برای محصولات مازاد برنامه ریزی کند، کشاورزان فقط کشت انجام می‌دهند و دیگر به صادرات وصنایع تبدیلی ورود نمی‌کنند. 
 
رئیس اتحادیه بارفروشان تهران گفت: متاسفانه امسال در شهرستان جاسک فقط 3 هزار هکتار هندوانه کشت کردیم. تا 5 سال آینده با بحران بی آبی مواجه خواهیم شد.

 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 15455 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر بازدید: 874 ساعت: 1:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
4 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
5 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
7 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
9 هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۹ خرداد
11 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بخور و نخورهای گرم‌مزاج‌ها یک متخصص طب سنتی با اشاره به خصوصیات افراد با طبع ...

  این میوه‌ها و خوردنی‌ها را نباید در یخچال بگذارید Natural news در گزارش اخیر خود فهرستی از آیتم‌های...

  این ۵ میوه تابستانی ضد سرطان تابستان فصل خوبی برای لذت بردن از میوه‌های خنک کنن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با 4 خوراکی چرب مفید بسیاری از خوراکی‌هایی که ما روزانه آنها را مصرف می‌کنیم دارای چربی‌های مختلفی هستند که باعث آسیب رسیدن به بدن ما می‌شود و همچنین می‌توانند بیماری‌های مختلفی را در بدن ما ایجاد کنند.
۱۰ عادتی که باعث می‌شود چاق شوید اگر کاهش وزن آسان بود، هیچکس اضافه وزن نداشت! حقیقت این است که رولت تخم مرغ، خیلی خوشمزه‌تر از نیمرو است، مزه‌ی سیب زمینی سرخ‌کرده خیلی بهتر از سالاد کنار غذاست، و مرغ هم لذیذتر خواهد شد اگر آنرا سوخاری کرده باشید.
خواص درمانی عسل‌های گیاهی در فصل سرما عسل در بسیاری از كشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی كم‌نظیر و شفابخش عسل‌ و انواع مختلف آن است كه موجب شده این ماده طبیعی این‌چنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشكان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتی‌باكتری‌های موجود در انواع مختلف عسل‌های گیاهی موجب می‌شود تا این محصول طبیعی یكی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی در انسان باشد.
موثرترین ورزش برای کوچک کردن شکم داشتن شکم بزرگ مشکلی است که اکثر افراد با آن مواجه هستند و روشهای متعددی را برای کوچک کردن شکم به کار می‌برند که اکثر آنها بی نتیجه است.