شکلات قالبی انار برای شب یلدا پایگاه خبری لقمه: شکلات قالبی شب یلدا را به راحتی در منزل با کمترین مواد به عنوان دسر شب یلدا تهیه کنید.
طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا پایگاه خبری لقمه: مسقطی انار از شیرینی های سنتی ایرانی است که برای تهیه ان نیازی به صرف وقت زیادی هم ندارید.
تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید پایگاه خبری لقمه: یکی از میوه هایی که در فصل پاییز و در شب یلدا سرو می شود، خرمالو است که می توان با آن شیرینیجات خوشمزه نیز تهیه کرد.
طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا پایگاه خبری لقمه: برای شب یلدا که ممکن است بخواهید با شیرینی از خانواده پذیرایی کنید، کوکی انار شاید یکی از بهترین گزینه ها باشد.
طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا پایگاه خبری لقمه: خوبی چیز کیک انار در این است که می توانید تزیینات فراوانی روی آن پیاده کنید. این شیرینی یلدا بدون فر و در واقع نوعی چیز کیک یخچالی است که می توان آن را با پایه بیسکویتی شکلاتی یا وان . . .
طرز تهیه شیرینی مرنگ خانگی پایگاه خبری لقمه: مرنگ یکی از شیرینی‌های جذابی است که فقط دو ماده‌ اصلی دارد و به‌راحتی می‌توانید آن را در خانه درست کنید.
طرز تهیه بیسکویت پنیری پایگاه خبری لقمه: تقریبا تمام کسانی که اهل درست کردن دسر هستن دوس دارن دسر زیباتر وخوشمزه تری برای عزیزانشون و در مهمانی ها درست کنن تا مورد پسند همه واقع بشه. این بیسکوییت ها دسری خاص و زیبا هستند.
صفحه 1 از 26   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بدترین و بهترین پیش غذاها را بشناسید فریب ظاهر زیبای پیش غذاها را نخورید، چرا که برخی ا...

  وقتی انگور می‌خورید، حتماً هسته‌اش را بجوید روغن هسته انگور ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی و فنولی نس...

  غذاهای غیر خانگی آهن کافی ندارند یک کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف ن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد پایگاه خبری لقمه: فاطمه عبادی برنده مسابقه استعدادیابی «عصر جدید» گفت: قصه نقاشی های من از نمکدان آشپزخانه آغاز شد و در این مسیر همسرم بزرگترین حامی و مشوق من بود.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
3عامل موثر در پوسیدگی دندان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد گفت: مواد قندی، میکروب‌ها و جنس دندان سه عامل موثر اصلی در پوسیدگی دندان است.