صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
کیک، شیرینیجات و مربا
روش تهیه تارت پرتقال شکلاتی برای افطاری
برای پذیرایی مهمانی های افطاری تان می توانید از این تارت خوشمزه استفاده کنید.
دستور پخت کیک بستنی آلبالویی
این کیک بستنی خوشمزه را می توانید برای روزهای گرم تابستانی به عنوان کیک تولد استفاده کنید.
ترفندهای پخت بیسکوئیت ترد و خوشمزه+ دستور پخت
در این مطلب به شما آموزش می دهیم تا یک بیسکوئیت ترد و خوشمزه و عالی در خانه بپزید و از طعم عالی آن لذت ببرید.
روش تهیه تارت شاه توت
این دسر بسیار خوشمزه و اشتها برانگیز را به روش زیر تهیه کنید.
غذاهای آخرین آخر هفته اردیبهشت را با زردآلو تهیه کنید
در فصل بهار میوه های خوشمزه بسیاری به بازار می آید که از برخی از آنها همچون چغاله بادام و گوجه سبز در تهیه آش ها استفاده می شود. در زیر آشی را آموزش می دهیم که با زردآلو تهیه می شود که به آن آش زنگلاچ . . .
طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با طعم توت فرنگی
شیرینی ناپلئونی از جمه شیرینی هایی است که بیشتر مردم دوست دارند. البته بماند که خوردن آن بسیار دشوار است.
روش تهیه لقمههای چیزکیک و توت فرنگی
این دسر بسیار خوشمزه و زیبا است و می توانید برای مهمان های عزیز تهیه کنید تا از طعم عالی آن لذت ببرند.
صفحه 10 از 26
اول
قبلی
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آرام خوردن و درست جویدن غذا
در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...
هوای شیرینی خونتان را داشته باشید
حتماً ضربالمثل «خونت را کثیف نکن» را بارها و باره...
چرا باید شیرینی و کیک را در خانه پخت؟
حتما میدانید كه قند و شیرینی زیاد برای شما بد است...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
10 علت پنهان چاقی را بشناسید
اگر افزایش وزن شما ناشی از تجمع مایع در بدن بود، نگران نباشید زیرا این افزایش وزن دائمی نیست.
شاگرد زرنگها چه میخورند؟
بعضی پدر و مادرها میگویند وقتی مدرسهها دوباره باز میشود و سال تحصیلی جدیدی در پیش است، یکی از سختترین کارها و وظایفی که به عهده دارند، انتخاب میانوعدههای مناسب برای فرزندشان است. آنها یا نمیدانند کدام از مواد غذایی میتواند بهترین انتخاب برای میان وعده دانشآموزان باشد یا نمیتوانند فرزندشان را متقاعد کنند که در ساعتهای درس و مدرسه از مواد غذایی مناسب استفاده کند.
نگذارید دیابت بارداری به دیابت نوع 2تبدیل شود!
وقتی صبحانه نخورید، هزار و یک بلا ممکن است برسرتان بیاید که یکی از آنها افزایش خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع دوم است.
10 آبمیوهای که قندشان از نوشابه هم بیشتر است
شکر موجود در آبمیوه یکی از دلایل اصلی فاسد شدن دندانها در کودکان است و قند برخی از آبمیوههای موجود در سوپرمارکتها بیشتر از قند نوشابهها است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است