صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
یادداشت و مقاله
>
آیا چیپس خانگی هم بد است؟
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
طرز تهیه چند نوع اسموتی با گیلاس
با تهیه اسموتی گیلاس (cherry smoothie) یک تیر چند نشان بزنید؛ هم تشنگیتان را برطرف کنید هم کلی ویتامین و مواد معدنی به بدنتان برسانید.
طرز تهیه کاپ کیک پیتزا
کاپ کیک پیتزا (pizza cupcakes) پیش غذا و غذایی مناسب برای میهمانیها و جشن های شما است.
روش تهیه کازان دیبی؛ دسر لطیف ترکیهای ویژه ماه رمضان
برای قالب دسر "کازان دیبی" بهتر است از سینی هایی كه مخصوص پخت باقلواست استفاده كنید البته هر قالب مربع یا مستطیلی هم مناسب است.
طرز تهیه گام به گام پاستل گوشت+ عکس
پاستل گوشت یکی از انواع غذاهایی است که به سفره شما بوی تازگی می بخشد و می توانید از آن به عنوان پیش غذا نیز استفاده کنید.
روش تهیه ترشی پیاز در خانه
زمانی که مادربزرگها برای هر غذایی ترشی مخصوصی را سرو می کردند، مزه ترشی پیاز چیز دیگری بود!
روش تهیه مرحله به مرحله ژله رولی
این نوع ژله بسیار آسان و سریع آماده می شود و شما می توانید تزئین جدید از ژله را در مهمانی هایتان ارائه کنید.
روش تهیه پیراشکی گوشت با دستور سرآشپز لقمه
پیراشکی گوشت یکی از غذاهای جدید است که باب میل ما ایرانی ها هم هست و بسیار خوشمزه است.
صفحه 8 از 37
اول
قبلی
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
این ویتامین قند خون را کاهش میهد
پایگاه خبری لقمه:تحقیقات نشان می دهد مکمل ویتامین ...
رژیم غذایی سالم چقدر هزینه دارد؟
صرفهجویی یکی از آن عادتهای پسندیدهای است که حتی...
داشتن پوستی سالم با خوردن آووکادو
پایگاه خبری لقمه: آیا آووکادو برای پوست شما مفید ا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مصرف زیاد گوشت و نمک فراوان سبب ایجاد سنگ کلیه میشود
پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهشی مرکز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به دلایل ابتلا به بیماری سنگ کلیه، گفت: کلیههای ۱۲ درصد مردم ایران سنگ ساز است و این میزان در آینده رشد فزاینده دارد.
بخورنخورهای عفونتهای زنانه
رژیم غذایی نامناسب، استرس و بیخوابی ابتلا به عفونتهای قارچی را در زنان افزایش میدهد.
آموزش دوخت سرویس دمکنی
در این متن ما به آموزش یکی ازدم کنی ها می پر دازیم و شما در سایزهای دلخواه ومتفاوت میتوانید درست کنید.
آیا ماست هم خراب میشود؟
ماست بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا میکند. البته خوردن ماست ترش هیچ ضرری ندارد اما فایدهای هم به بدن نمیرساند. از ماست ترششده میتوان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست شیرین دارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است