گیاه خواران این ساندویج را امتحان کنند پایگاه خبری لقمه: ساندویچ روباز تخم مرغ و گوجه فرنگی صبحانه ای فوق العاده پر انرژی و سالم و باب میل کسانی است که به گیاه خواری روی آورده اند. بیایید نگاهی کلی به این ساندویچ بیندازیم تا متوجه شویم چرا . . .
سالاد نودالیت، غذایی محبوب کودکان پایگاه خبری لقمه: نودالیت، غذایی محبوب برای کودکان است اما امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع سالاد خوشمزه با نودالیت آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی سالاد نودالیت، با ما . . .
طرز تهیه‌ی یک نوع سس سالاد پایگاه خبری لقمه: امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع از انواع طعم‌دهنده‌های سالاد، آشنا کنیم. پایه‌ی اصلی تهیه‌ی این سس سالاد، هویج است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این سس خوشمزه . . .
کتلت قارچ مخصوص گیاهخواران پایگاه خبری لقمه: برای کسانی که محدودیت مصرف گوشت دارند، گیاهخوارند یا مایلند جایگزین‌های سالم‌تری برای گوشت پیدا کنند، کتلت قارچ گزینه خوبی خواهد بود.
طرز تهیه سالاد زیتون یک سالاد لاکچری و خوشمزه پایگاه خبری لقمه: در این مطلب طرز تهیه یک نوع سالاد را به شما آموزش داده ایم، تا از سالادهای تکراری دست بکشید.
طرز تهیه ترشی تربچه فوری پایگاه خبری لقمه: این ترشی نیازی به جا افتادن نداره، کافیه که اون رو چند دقیقه قبل از خوردن غذا آماده کنید و مثل سالاد در کنار غذاتون از خوردنش لذت ببرید.
روش پخت سوپ جو در ماکروویو پایگاه خبری لقمه: سوپ جو سفید پیش غذای خوشمزه ای است که به راحتی می توانید آن را با استفاده از مایکروویو تهیه کنید و لذت ببرید.
صفحه 3 از 37  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای نذری تا چند روز قابل نگهداری اند؟ یک متخصص تغذیه با اشاره به مدت زمان نگهداری غذاهای...

  بیماری ALS و رابطه آن با چالش سطل آب یخ! چالشِ سطل یخ یا همان ALS Ice Bucket Chalenge، در ه...

  خوردن ترشی،قهوه غلیظ و غذاهای پرادویه موثردربروز زخم معده/شلغم مانع ایجاد زخم معده می‌شود یک متخصص تغذیه و رژیم‌های درمانی، عنوان کرد: خوردن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نیمه شمالی ایران به‌طور طبیعی رشد می‌کند و به‌ دلیل استفاده از میوه‌های آن، در نقاط مختلف نیز کشت می‌شود. عناب درختچه‌ای با برگ‌های سبز براق و فاقد کرک یا با کرک‌های بسیار پراکنده است.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.
بخور نخورهای خواب‌آلودگی بهاره انواع میوه و آب‌میوه طبیعی حاوی قند هستند و مصرف آن‌ها در طول روز می‌تواند باعث افزایش سطح گلوکز خون، بهبود عملکرد مغز و بالا رفتن میزان هوشیاری شود.
بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.