دوره تربیت ارزیاب حلال سازمان حلال جهانی، با توجه به نیاز جامعه جهانی به ارزیابان حلال و توسعه روزافزون بازار حلال، تعداد محدودی از کارشناسان صنعت غذا را از میان فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد صنایع غذایی ودامپزشکی، مسئو . . .
متن کامل فراخوان کنگره پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا‎ کنگره پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا - از مزرعه تا سفره ، 30 بهمن ماه در تهران برگزار می شود.
مناقصه عمومی شیر مدارس (نوبت سوم) اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی اداره کل آذربایجان غربی در نظر دارد تامین شیر پاکتی مدارس استان را برای سال تحصیلی 92-91 از طریق مناقصه عمومی خریداری نماید.
رستوران های کی اف سی در هتل ها و مجتمع های رفاهی لقمه: شرکت کیهان افتخارسینا به عنوان تنها نماینده رسمی و مالک رستوران های زنجیره ایی KFC در ایران برای سرمایه گذاری مشترک با هتل ها و مجتمع های رفاهی بین راهی به منظور ایجاد رستوران های مذکور در این م . . .
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کسانی که نباید باقلا بخورند؟ در فصل بهار بیماری آلرژی بسیاری از مردم جهان را آز...

  با بوی بد سیر چه کنیم؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که سیر را به خ...

  پوست شفاف با خوردنی های طبیعی امروزه افراد بیشتر بجای خوراکی های مفید و موثر برا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عوامل گرانی میوه چیست/اجاره بهای نجومی مغازه ها یا افزایش هزینه تولید و حمل و نقل پایگاه خبری لقمه: محصولی که در مراکز عمده فروشی عرضه می شود با حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید به مصرف کننده نهایی عرضه شود اما متأسفانه می‌بینیم گاهی تا سه الی چهار برابر قیمت عمده فروشی در مغازه‌ها به فروش می‌رسد!
شش خوراکی زمستانی شگفت انگیز را بشناسید بسیاری از محصولات غذایی زمستان ممکن است برای مردم ناآشنا باشند اما غذاهایی که می توان با آنها تهیه کرد، برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن بسیار مفید هستند.
انواع سبزی‌خوردن و خواص آنها تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفره‌های ایرانی بود. وقتی سفره پهن می‌شد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی می‌کرد، یک سبد پر از انواع سبزی‌های تازه بود، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.