طرز تهیه کیک باقلوا برای افطار باقلوا از شیرینی های خوشمزه است که میتوانید کیک خوشمزه آن در مهمانی های افطار از آن استفاده کنید.
روزه‌داران این غذاها را در سحر نخورید! یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی ضمن توصیه به مصرف برخی غذاها در وعده سحر و افطار، گفت: مصرف زیاد آب همراه با وعده‎های اصلی غذا باعث سوء هاضمه می‎شود.
کارهایی برای تشنگی کمتر در طول روزه‌داری یک متخصص طب سنتی گفت: انجام برخی از اقدامات در ایام روزه‌داری باعث می‌شود تا روزه‌داران تشنگی کمتری احساس کنند. خبرگزاری فارس: کارهایی که برای جلوگیری از تشنگی در طول روزه‌داری مؤثر است
توصیه های مهم غذایی در ماه رمضان/ خوراکی های سحر همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، نوع غذا و زمان خوردن آن با توجه به ساعات روزه داری دچار تغییر می شود و کارشناسان تغذیه، در همین ارتباط توصیه هایی به روزه داران دارند.
وعده سحری در ماه رمضان چگونه باشد یک پزشک تغذیه توصیه کرد: سحری را با آرامش میل کنید و از عجله در غذا خوردن در این زمان پرهیز کنید چرا که خوردن غذا با عجله در هنگام سحر موجب بروز بیماری‌های گوارشی می‌شود و این شیوه اشتباه سلامتی را ب . . .
طرز تهیه شیک توت فرنگی رژیمی برای بعد افطار بستنی پای ثابت تمام میلک شیک‌هاست، اما اگر بخواهید آن را سلامت‌تر و با کالری کمتری تهیه کنید، راه‌حل آسان است؛ استفاده ازماست شیرین و غلیظ به جای ماست.
سفره های افطاری زوایای دلنشین زندگی ایرانی را احیا می‌کند دبیر ششمین نمایشگاه عکس سفره های افطاری، برگزاری چنین مسابقاتی را احیاگر زوایای دلنشین زندگی ایرانی عنوان کرد و گفت: سفره افطاری نمادین است که در آن بهانه اصلی جمع شدن انسان ها خوردن نیست بلکه ارتباطا . . .
صفحه 10 از 40  اول  قبلی   5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بخور نخورهای کبدی اگر می‌خواهید بدانید که برای سلامت کبدتان چه باید ...

  درباره حساسیت غذایی كودكان چه می‌دانید لقمه: حدود شش درصد كودكان در سه سال ابتدایی زندگی ...

  رابطه وزوز گوش با تغذیه یکی از مشکلات شایع شنوایی، وجود صداهای زائد و اذیت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی كارشناس تغذیه آزمایشگاه كنترل غذا دارو دانشگاه علوم پزشكی فسا گفت: تغذیه سالم علاج و عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی است.
فندق؛ خوشمزه و مغذی و بسیار پرانرژی این میوه‌ی خوشمزه حاوی مواد معدنی و عناصری مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مس، سلنیوم، روی، آهن و منیزیم می‌باشد و از ویتامین‌های خانواده‌ی ب (B۱ ،B۲ ،B۳ ،B۵ ،B۶) و ویتامین C ،E و K نیز بی‌بهره نیست.
سفره ایرانی دیگر در خانه ها جایی ندارد! مردم اعتقاداتی داشتند، «سفره» و کنار هم نشستن را مایه خوشبختی و با هم بودن را قوت قلب و باعث نزدیک شدن خانواده‌ها به هم می‌دانستند. برای سفره‌ای که پهن می‌شد و غذایی که در آن قرار می‌گرفت، احترام خاصی قائل بودند و حریم سفره را پاس می‌داشتند،اما این روزها....