مواد اولیه:
تخم مرغ 4عدد
ماست: 3قاشق سوپ خوری
روغن مایع:250میلی لیتر
شکر:220 گرم
آرد:375گرم
بکینگ پودر:1/5قاشق چای خوری
وانیل:یک هشتم قاشق چای خوری
هل:یک چهارم قاشق چای خوری
مواد شربت:
شکر:330گرم
آب250میلی لیتر
گلاب:2قاشق سوپخوری
هل:یک قاشق چای خوری
مواد رویه:
زرده تخم مرغ:یک عدد
ماست: دو قاشق سوپ خوری
زعفران: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا قالب را چرب کرده و کنار بگذارید.
تخم مرغ ها را با وانیل وهل وشکر به مدت 4دقیقه با همزن بزنید تا حجمش دو برابر شود.
بعد ماست و روغن مایع را اضافه کرده و یک دور هم میزنیم وهم زن را کنار گذاشته وآرد و بکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه می کنیم وبعد در قالب چرب شده میریزیم ومواد رویه را که از زرده و ماست وزعفران است را مخلوط میکنیم وروی مواد یک دست می مالیم ودر فر با درجه175 به مدت30دقیقه که از قبل هم گرم شده می گذاریم.
طرز تهیه شربت:
شکر و آب راروی حرارت میگذاریم تا جوش آیدبعد گلاب و هل و کمی زعفران اضافه میکنیم و خاموش میکنیم و بعد از یک ساعت روی کیک میریزیم البته قبلش کیک رو برش دهید.
دستور از ژیلا عمویی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :اختصاصی لقمه