طرز تهیه کیک باقلوا برای افطار


باقلوا از شیرینی های خوشمزه است که میتوانید کیک خوشمزه آن در مهمانی های افطار از آن استفاده کنید.

مواد اولیه:

تخم مرغ 4عدد      

ماست: 3قاشق سوپ خوری                 

روغن مایع:250میلی لیتر            

شکر:220 گرم       

آرد:375گرم       

بکینگ پودر:1/5قاشق چای خوری          

وانیل:یک هشتم قاشق چای خوری              

هل:یک چهارم قاشق چای خوری              

 

مواد شربت:      

شکر:330گرم          

آب250میلی لیتر    

گلاب:2قاشق سوپخوری           

هل:یک قاشق چای خوری             

 

مواد رویه:

زرده تخم مرغ:یک عدد       

ماست: دو قاشق سوپ خوری      

زعفران: به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

ابتدا  قالب را چرب کرده و کنار بگذارید.

تخم مرغ ها را با وانیل وهل وشکر به مدت 4دقیقه با همزن بزنید تا حجمش دو برابر شود.

بعد ماست و روغن مایع را اضافه کرده و یک دور هم میزنیم وهم زن را کنار گذاشته وآرد و بکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه می کنیم وبعد در قالب چرب شده میریزیم ومواد رویه را که از زرده و ماست وزعفران است را مخلوط میکنیم وروی مواد یک دست می مالیم ودر فر با درجه175 به مدت30دقیقه که از قبل هم گرم شده می گذاریم.

 

طرز تهیه شربت:

شکر و آب راروی حرارت میگذاریم تا جوش آیدبعد گلاب و هل و کمی زعفران اضافه میکنیم و خاموش میکنیم و بعد از یک ساعت روی کیک میریزیم البته قبلش کیک رو برش دهید.

 

دستور از ژیلا عمویی

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 8084 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۲۹ خرداد بازدید: 4272 ساعت: 1:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
2 توزیع کیک 15 تنی در کنار دریاچه شهدای خلیج‌ فارس ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
3 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
4 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
6 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
7 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
8 افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
9 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
10 کیک پیتزا یک کیک جدید و خوشمزه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
11 نکاتی برای پف کردن کیک ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  میوه های غنی از کلسیم را بشناسید در دوران بارداری لازم است مواد غذایی سالم و مغذی م...

  تأثیر مصرف گردو بر بهبود ویژگی اسپرم تحقیقات اخیر در دانشگاه کالیفرنیا نشان می‎دهد مصرف...

  مصرف سوپ و آش بعد از شیمی درمانی فراموش نشود یک متخصص خون و آنکولوژی با تاکید بر ضرورت مصرف یک ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این 9 عادت را از غذا خوردنتان دور کنید غذا خوردن یک امر حیاتی برای بدن انسان محسوب می شود و البته برای آن باید به نکات خاصی نیز توجه داشته باشیم تا بتوانیم به درستی این عمل را انجام دهیم.
چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟ آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.
نمک همیشه مضر نیست تحقیقات انجام شده در دانشگاه آیووا در آمریکا نشان می‌دهند که نمک یک ماده طبیعی ضد افسردگی بوده و موجب بهبود خلق و خو می‌شود.
وقتی صاحب برند قاتل می شود! پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس بازاریابی مدرن در مورد اشتباه جدی برندهای موفق غذایی کشور توضیحاتی ارائه داد.