اعمال قیمت جدید شیرخام از ابتدای مرداد مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران اعلام کرد: تا پایان تیرماه امسال قیمت خرید شیرخام از دامداران تغییر نمی‌کند و در صورت تعیین قیمت جدید، این قیمت از ابتدای مرداد ماه اعمال می‌شود.
سرانه مصرف شیر ایران کمتر از 100 کیلوگرم است دبیر فدراسیون بین المللی شیر ایران با اشاره به این‌که آمار و اطلاعاتی از میزان دقیق تولید شیر در ایران وجود ندارد گفت: براساس برخی گزارش‌های منتشر شده سرانه مصرف شیر در ایران کمتر از 100 کیلوگرم است.
بیستمین نمایشگاه بین المللی صنایع كشاورزی آغاز به كاركرد بیستمین نمایشگاه بین المللی صنایع كشاورزی و مواد غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته از امروز در نمایشگاه بین المللی تهران گشایش یافت.
آهنگ افزایش قیمت شیر و تهدید سلامت جامعه/ سرانه مصرف باید دو برابر شود آهنگ افزایش دوباره شیر نواخته شده و با وضع مصرف شیر که کمتر از نصف میانگین جهانی و یک‌هفتم کشورهای توسعه‌یافته است، نگرانی از تهدید سلامتی بیشتر مردم وجود دارد.
۲ هزار تن کره انبار شده در گمرک ترخیص شد در حالی که 22 هزار تن کره از 3 تا 5 ماه گذشته به دلیل مشکل ارز در گمرک دپو شده است، دبیر انجمن صنایع لبنی از ترخیص ۲ هزار تن کره از گمرک خبر داد.
تجار پاکستانی خواستار مبادله پایاپای برنج با پول برق ایران شدند تجار پاکستانی از وزارت بازرگانی این کشور درخواست کردند تا برنج را همانند گندم در عوض پول برق وارداتی از ایران به این کشور صادر کنند.
آغاز توزیع گسترده شکر با قیمت 1500 تومان معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران از آغاز توزیع گسترده شکر با قیمت هرکیلوگرم 1500 تومان برای مصرف کنندگان خبرداد.
صفحه 41 از 45  اول  قبلی   36    37    38    39    40    41    42    43    44    45   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مشاجره والدین جلوی فرزندان به مصرف الکل و مواد در نوجوانان منجر می‌شود یک روانشناس با تشریح تأثیر مشاجره والدین جلوی فرزن...

  غذاهایی که دشمن روده‌ اند در حال حاضر در بسیاری از نقاط دنیا، سرطان و از جمل...

  مصرف زیاد پروتئین حیوانی به اندازه سیگار کشنده است پزشکان آمریکایی هشدار دادند که مصرف مقادیر زیاد پر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت