صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
کشاورزی و باغداری
تقدیر از غرفه انجمن نشریات تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی در نمایشگاه مطبوعات بیست و یکم
پایگاه خبری لقمه:آئین اختتامیه بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها عصر روز گذشته در طبقه دوم شبستان مصلای بزرگ امام خمینی (ره) محل برگزاری این نمایشگاه برگزار و طی آن از حضور هم افزای رسانه ها . . .
مدیرعامل بانک کشاورزی: طلب گندمکاران پرداخت شد
پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: طلب کشاورزان بابت خرید تضمینی گندم به طور کامل پرداخت شد.
افزایش نرخ تضمینی محصولات کشاورزی قطعی است
یک مقام مسئول در وزارت جهاد کشاورزی از بررسی نهایی نرخهای خرید تضمینی محصولات کشاورزی در جلسه هفته آینده شورای اقتصاد خبر داد و گفت: اعلام هرچه سریعتر این نرخها برای حمایت از تولیدکنندگان از مهم . . .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران:
باقی مانده سم در برنج را تکذیب میکنم
طبق اطلاعات، آزمایشات و پایشهایی که انجام میشود با احتمال بیش از 99 درصد میگویم که باقیمانده سموم در برنج وجود ندارد و شاید سازمان غذا و دارو با آزمایش روی نمونههای خارجی به این نتیجه رسیده است.
برداشت یک میلیون تن انار/ تولید انار رکورد زد
مدیرکل دفترمیوههای گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی از تولید یک میلیون تن انار در سالجاری خبر داد.
قیمت میوههای نوبرانه پاییزی در بازار اعلام شد
قیمت انواع میوه و ترهبار در حالی با ثبات نسبی نسبت به ماه گذشته همراه شده که برخی میوههای نوبرانه پاییزی از جمله نارنگی، پرتقال و انار تا حدودی کاهش قیمت داشتهاند.
۸۷ هزار تن برگ سبز چای از چایکاران خریداری شد
رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه ۴۷۰ میلیارد ریال از مطالبات چایکاران پرداخت نشده است، گفت: امسال در مجموع ۸۷ هزار تن برگ سبز چای از باغداران خریداری شد.
صفحه 71 از 117
اول
قبلی
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بهترین روش درمانی کبد چرب را بشناسید
دکتر محسن آخوندی با بیان اینکه بیماری کبد چرب از ۶...
نمک دریا را جایگزین نمک یددار نکنید
معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان درباره تبلیغاتی که ب...
بهترین و جدیدترین ضدآفتاب خوراکی
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آشنایی با خواص انبه
پایگاه خبری لقمه: میوه انبه جزءمیوه هایی است که برگ، گل، میوه و هسته آن مصارف خوراکی دارند
7 ماده غذایی برای مبارزه با چربی های شکم
امروزه بیماری های التهابی و چاقی موضعی شکم افزایش پیدا کرده است که بسیاری از مردم را با مشکل روبرو کرده است مواردی که در زیر ذکر می شود در کاهش التهابات و کاهش چربی شکم موثر است در صورتی که از این مواد غذایی استفاده کنید و ورزش روزانه را با آن همراه کنید چربی موضعی شکم شما کاهش پیدا می کند.
پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین
پایگاه خبری لقمه: ساختن یک اپلیکیشن پرطرفدار آرزوی بسیاری از علاقهمندان به دنیای آیتی و استارتآپ است. دنیایی که این روزها میتوان درآن پیتزای موردعلاقهتان را با چند کلیک خودتان درست کنید.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است