صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
دامپروری، زنبورداری و مرغداری
در برنامه نگاه یک 26 مرداد 98 عنوان شد؛
حجتی: بیمه حمایتی محصولات کشاورزی ناچیز است
پایگاه خبری لقمه: محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی در برنامه نگاه یک درباره نوسان قیمت گوشت گوساله گفت: این سوال باید از اهلش پرسیده شود.
تخلف در افزایش قیمت مرغ/ علت گرانی مرغ چیست؟
پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونیهای کشاورزی مرغداران گوشتی ایران برخی عوامل گرانی مرغ را برشمرد.
قیمت مرغ افزایش یافت/ صادرات تاثیری ندارد
پایگاه خبری لقمه: عضو هیات مدیره کانون سراسری مرغ داران گوشتی از افزایش قیمت مرغ در بازار خبر داد.
لقمه گزارش میدهد؛
تب کریمه کنگو را چطور ریشهکن کنیم/ فصل گرما زمان شیوع بیماری
پایگاه خبری لقمه: با ورود به فصل گرما، شاهد بیماری هایی که در این فصل بروز می کنند هستیم اما یکی از مهلک ترین آنها تب کریمه کنگو است که با رعایت موارد و نکات بهداشتی و تغذیه ای قابل کنترل است.
قیمت شیر چرا بالا رفت/ توضیح دبیر انجمن صنایع لبنی
پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنایع لبنی گفت: صنایع لبنی گرفتار هستند و با قیمت بالاتری محصول خود را تولید میکنند و حاشیه سود آنها بسیار کم است و بسیاری هم متضرر میشوند.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام:
عرضه مناسب نهاده ها باعث ارزانی گوشت قرمز و مرغ
ورناصری گفت: هماکنون شرایط متعادلی در کشور در این زمینه به وجود آمده است اما همه هزینههای تولید گوشت مرغ و گوشت قرمز را نمیتوان ناشی از تغییر قیمت در نهادهها دانست و عوامل متعدد دیگری هم در این حو . . .
یک راهکار برای نابسامانی بازار گوشت/ حذف ارز 4200 تومانی
پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسئول برای نابسامانی بازار گوشت بیان کرد: تا وقتی قیمت گوشت وارداتی حدود ۲۹ تا ۳۰ هزارتومان باشد، نابسامانیهای بازار ادامه دارد و باید ارز ۴۲۰۰ تومانی از واردات این کالا حذف . . .
صفحه 14 از 53
اول
قبلی
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
پوست پیاز را دور نریزید
پزشكان توصیه میكنند از این پس وقتی وارد آشپزخانه ...
آسیب به معده با تغذیه نامناسب
لذت غذا خوردن را متوجه نمیشویم؛ چون در بدترین ش...
فواید و مضرات گیاه خواری
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
بهترین زمان برای لاغر شدن در روز
بررسی ها نشان می دهند از جمله اقدامات دیگر مصرف و نوشیدن آب تازه و سالم قبل از خوردن صبحانه است تا به این طریق وزن فرد کاهش بیابد.
لاغری گیاهی به سبک بازیگران سینما
اگر تا امروز شیوههای مختلف را برای درمان چاقی و اضافه وزن خود تجربه كرده و نتوانستهاید به وزن ایدهآل خود نزدیك شوید، توصیه میكنیم با اجرای توصیه درمانگران شیوههای طبیعی درمان در سراسر جهان برای كاهش و تثبیت وزن خود اقدام كنید.
املت در وضعیت قرمز + عکس
پایگاه خبری لقمه: شاید هر کسی در طول عمرش غذاهای ویژه زیادی را در مکانهای خاص خورده باشد. غذاهایی که تا سالها و یا تا آخر زندگی طعم آن زیر دندان آدم میماند و با یادآوری خاطرهاش لحظات شیرینی زنده میشود.
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم
برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکتههای ریزی وجود دارد که در این مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپهها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆالهای فراوانی از سوی خانمها مطرح میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است