صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
دامپروری، زنبورداری و مرغداری
سازمان حمایت نرخ جدید محصولات لبنی را تعیین کرد
پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنایع لبنی با بیان اینکه سازمان حمایت نرخ های جدید ۳ محصول لبنی را تعیین کرده است، گفت: این نرخ ها برای ابلاغ به ستاد تنظیم بازار ارائه شده است.
افزایش ۲۵ درصدی قیمت نهادهها/ خطر آنفولانزای حادپرندگان در کمین است
پایگاه خبری لقمه: رییس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذا از رشد ۲۵ درصدی قیمت ذرت و سویا طی دو ماه اخیر در بازار خبر داد.
نرخ جدید مرغ و انواع مشتقات آن
پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه پرنده و ماهی، نرخ جدید مرغ و انواع مشتقات آن را اعلام کرد و گفت: قیمت مرغ با اندکی افزایش نسبت به هفته گذشته، به ۷۰۰۰ تومان رسیده است.
افزایش تولید شیر با اجرای پروژههای اصلاح نژاد
پایگاه خبری لقمه: ملاصالحی گفت: اجرای پروژه های اصلاح نژاد گاو شیری در کشور موجب افزایش ۷۹۳ هزار تنی تولید شیر نسبت به سال ۹۲ شده است.
در گفتوگو با لقمه عنوان شد؛
توصیه رییس مناطق آزاد به سرمایه گزاران بخش کشاورزی
بانک گفت: در مناطق ارس و باکو و قشم برای توسعه فعالیت های کشاورزی و تولیدات آبزیان امکان بسیار خوبی فراهم است و میشود گفت یکی از موفق ترین بخش های این مناطق است.
در گفت و گو با لقمه عنوان شد؛
قاسم سلیمانی: مهار آبهای مرزی برای توسعه کشاورزی در ایلام فرصت خوبی ایجاد کرده است
استاندار ایلام از فرصتهای شغلی و برنامه های اشتغالزای استان در حوزه کشاورزی گفت.
افزایش تعرفه صادرات لبنیات به عراق تا چهار سال اجرا میشود
پایگاه خبری لقمه: رئیس میز عراق در سازمان توسعه تجارت ضمن تایید افزایش تعرفه صادرات ماست، شیر و شیرخشک به عراق به میزان ۴۰ درصد، گفت: این تغییر برای مدت چهار سال اجرایی خواهد شد.
صفحه 16 از 50
اول
قبلی
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
رنگ های مجاز و غیرمجاز در مواد غذایی را بشناسید
مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای مرکز بهداشت نیشابور...
چرا باید اسفناج بخوریم؟
اسفناج گیاهی سرشار از کلروفیل و پروتئین است که نه ...
دزدان انرژی را بشناسید
لقمه: شناسایی و مقابله با دزدان انرژی کار سختی نیس...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
گوجه های بنفش به چه کار میآیند؟
دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.
نکتههایی برای پختن ماهی
ماهی یکی از مفیدترین مواد غذایی است که متاسفانه در ایران میزان مصرف آن پایین تر از بسیاری از کشورهای جهان است.
موز به روایت ناصرالدین شاه به قلم حدادعادل
میوه بانن که چیز خوبی است مثل کدوی کوچک تازه دراز، اما رنگ پوستش که زرد شد آن وقت میرسد و خوردنی است...
فریدون مهربانی مالک ساندوچی مشهور به فری کثیف درگذشت/راز موفقیت فریدون
پایگاه خبری لقمه: فریدون مهربانی مدیر 80 ساله ساندویچی فریدون معروف به فری کثیف عصر روز گذشته در گذشت.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است