ماجرای کلاهبرداری با گوشت گوساله لاکچری


پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن صنفی گاوداران تهران:بین قیمت اعلام شده با هزینه تولید این محصول ۹ برابر اختلاف وجود دارد و عرضه این نوع گوشت به قیمت ۹۰۰ هزار تومان کلاهبرداری محض است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در حالیکه تبلیغات گسترده‌ای برای عرضه گوشت‌ گوساله لاکچری به قیمت کیلویی ۹۰۰ هزار تومان در فضای مجازی منتشر شده است، وزارت کشاورزی تولید این نوع محصول را بسیار محدود و فانتزی اعلام کرد و رئیس انجمن صنفی گاوداران تهران می‌گوید " بین قیمت اعلام شده با هزینه تولید این محصول ۹ برابر اختلاف وجود دارد و عرضه این نوع گوشت به قیمت ۹۰۰ هزار تومان کلاهبرداری محض است".

 
 اخیرا در شبکه‌های مجازی عرضه گوشت گوساله ویل (گوشتی که گوساله آن تنها منبع تغذیه‌اش شیر است) توسط یکی از شرکت‌های خصوصی به قیمت‌های بسیار بالا از حدود کیلویی۷۰۰ هزار تومان تا بیش از ۹۰۰ هزار تومان به یکی از خبرهای پر بازدید سایت ها تبدیل شده است که در این باره علی اکبر ملاصالحی - رئیس مرکز اصلاح نژاد دام و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی - اعلام کرد: تولید و عرضه این محصول بسیار محدود، برای مصارف خاص و به عنوان گوشت فانتزی است که البته نباید به این قیمت عرضه شود.
 
وی تاکید کرد: دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان موظف به بررسی، رسیدگی و نظارت بر این گونه موارد هستند.
 
البته در سایت شرکت تولیدکننده و عرضه کننده این نوع گوشت آمده است که "دلیل قیمت بالای محصولات دامی که به عنوان گوشت ویل عرضه می شوند این است که این دام ها در محیط فاقد هر گونه باکتری و ویروس پرورش می‌یابند و پس از زایمان دام مولد گوساله‌های نوزاد از فارم جدا و به محیط های ایزوله هدایت می‌شوند. از سوی دیگر گرفتن ماساژ عضلانی دام ها توسط متخصصان به صورت روزانه برای لطافت بافت گوشت و ساختار اندام دام، پخش موسیقی خاص برای دام ها و تغذیه آنها از شیر باعث می شود تا هزینه پرورش در این واحدها روزانه به ۵۰ تا ۱۳۰ دلار برسد".
 
در تماس با شرکت عرضه کننده این محصول نیز عنوان شد که "گوشت تولید شده در شرایط خاص و کاملا ارگانیک است اما اپراتور این شرکت حتی نتوانست علت بالا بودن قیمت این محصول را توضیح دهد".
 
البته سید احمد مقدسی - رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی گاوداران تهران - در این باره گفت: تا چند سال گذشته شخصا این نوع گوشت را تولید می کردم اما باید گفت که قیمت ۷۰۰ و ۹۰۰ هزار تومان برای هر کیلوگرم گوشت ویل کلاهبرداری است، چراکه حداکثر قیمت هر کیلوگرم گوشت که به این شیوه تولید می‌شود نهایتاً و در بهترین شرایط می‌تواند ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان فروخته شود.
 
وی افزود: اینکه گفته می‌شود به صورت روزانه دام‌ها ماساژ می گیرند، کاملاً سوء استفاده از ناآگاهی مردم است، چرا که هیچ کس نمی‌تواند یک دام را ماساژ دهد و اساساً چنین ادعایی واقعیت ندارد. اما باید گفت که تقریباً همین دامدارانی که تولید شیر در واحدهای خود دارند در فضای دامداری خود موسیقی پخش می کنند تا میزان تولید شیر دام ها افزایش یابد و این مسئله چیز عجیبی نیست که بخواهد سبب افزایش قیمت گوشت گوساله باشد.
 
 

 
مقدسی گفت: البته به خاطر شرایط پرورش و نوع تغذیه این نوع دام ها، گوشت تولید شده تحت عنوان ویل هزینه بسیار بالاتری از گوشت قرمز دارد اما اینگونه نیست که آن را بخواهیم به قیمت‌های نجومی و دور از ذهن عرضه کنیم و به نظر می‌رسد جای دستگاه‌های نظارتی خالی است.
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 13797 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر بازدید: 546 ساعت: 4:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت سیب و پرتقال شب عید تعیین می‌شود/ عرضه مرغ منجمد از دیروز ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند
2 یک راهکار برای نابسامانی بازار گوشت/ حذف ارز 4200 تومانی ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند
3 دلایل گران شدن ماهی قزل آلا تا شب عید / قیمت ماهی سر مزرعه به ۳۰ تا ۳۱ هزار تومان می رسد ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
4 احتمال عرضه گوشت مرغ بدون ذبح رد شد ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۹ بهمن
5 دلایل حامد توسلی برای طبخ کمتر غذاهای گوشتی در تلویزیون ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 تولید انواع گوشت قرمز کاهش یافت ۱۳۹۷ دوشنبه ۱۲ آذر
7 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
8 «محمود حجتی» وزیر کشاورزی از مجلس کارت زرد گرفت ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
9 با این روش ها تلخی بادمجان را بگیرید ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
10 خواص این دانه های معجزه گر چیست؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۶ اسفند
11 افزایش و کاهش قیمت مواد غذایی طی یک سال گذشته ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  نان صنعتی سالم‌تر است یا نان سنتی؟ این سوال برای خیلی‌ها پیش می آید که آیا نان‌های صن...

  روش‌ های طبیعی برای دفع سنگ کلیه یکی از دردناک‌ترین علت‌های مراجعه به بیمارستان‌ها ...

  محصولات ارگانیک بخوریم یا نخوریم؟ متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید ادعا کردند برخلاف ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بی‌میلی جنسی میانسالی با کدام جوشانده درمان می‌شود؟ در متون مختلف طب سنتی بارها به این موضوع اشاره شده است كه پرداختن به فعالیت‌های سنگین مانند روابط زناشویی زوج‌ها باید دست‌كم 2 تا 3 ساعت بعد از میل كردن غذا انجام شود.
بهترین روش لاغری کدام است؟ بعضی از محصولات و خدماتی كه این كسب و كارها ارائه می‌كنند برای كاهش وزن مفید هستند و بعضی دیگر تاثیر چندانی بر لاغری و ثابت ماندن وزن ندارند.
مقایسه نان سفید و سبوس‌دار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: به‌طور میانگین نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.
آیا «کوکاکولا»یک کالای صهیونیستی است کمپانی «کوکاکولا» با شعار تامین آسایش مردم متولد شد و اکنون پس از ۱۲۵ سال به بحران آب دامن می‌زند، در کشتار مردم فلسطین با اسرائیل همکاری می‌کند، کارگران را در کلمبیا می‌کشد و در هند به کوکای قاتل معروف شده است.