سمنان و خراسان رضوی دو استان بدون آنفولانزای مرغی/ 60 تن تخم مرغ وارد شد


پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسئول گفت: تقریبا به جز دو استان سمنان و خراسان رضوی، همه استانها با این بیماری درگیر شده اند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ،  ناصر نبی پور، رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران در گفتگویی با بیان اینکه تاکنون حدود ۱۷ میلیون قطعه مرغ براساس بیماری آنفلوانزا در کشور معدوم شده است، اظهار داشت: تقریبا به جز دو استان سمنان و خراسان رضوی، همه استانها با این بیماری درگیر شده اند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره واردات یک شبه و ناگهانی تخم مرغ به کشور، افزود: از حدود شهریور ماه که آنفلوانزا در کشور شیوع یافت، معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی جلسه ای را با حضور تشکل‌های مربوطه برگزار کرد، در آن جلسه مطرح شد با وضعیت ایجاد شده، حداقل ۱۳۰ هزارتن تخم مرغ امسال کمبود خواهیم داشت و به اتحادیه میهن، ماموریت داده شد که این واردات را انجام دهد.

رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران تصریح کرد: بنابراین محموله ای که الان به کشور آمده شهریور ماه اقدامات مربوط به آن انجام شده و  یک شبه نیامده است؛ مقداری هم که آقایان می گویند نیست؛ ۱۳۰ هزارتن اعلام شده امسال کمبود خواهیم داشت، ۲۰ هزارتن نیز حواله صادر شده و حدود ۵۰ الی ۶۰ تن به کشور آمده است.

نبی پور ادامه داد: باقی را نیز ممکن است خرید کرده باشند؛ اما هنوز وارد نشده و قرار است به تدریج وارد شود؛ البته این مساله بستگی به این دارد که قیمت ها در کشور مبدا به چه صورت باشد، تا جایی که بنده خبر دارم ترکیه بعد از وارداتی که ایران از آنجا انجام داده، در عرض ۲۴ ساعت، قیمت تخم مرغ را از ۲۲ دلار به ۲۸ دلار افزایش داده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه واردات تخم مرغ بر روی قیمت این محصول در بازار تاثیرگذار خواهد بود، گفت: بخش زیادی از افزایش قیمت تخم مرغ در بازار ناشی از مسائل روانی است، در حال حاضر میانگین قیمت این محصول درب مرغداری نیز کاهش یافته و از ۷۰۰۰ تومان به حدود ۶۵۰۰ تومان رسیده است.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از : مهر

کد: 13814 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۹ دي بازدید: 3611 ساعت: 2:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
4 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
6 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
7 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
8 اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
9 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
11 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۷ توصیه برای صبحانه خوردن کوچولوها کودک شما هم جزء آن دسته از کودکانی است که هنگام خو...

  آشنایی با میوه ای برای شادابی پوست هلو غنی از ویتامین آ و پتاسیم است و با توجه به سای...

  بهترین داروهای جهان در آشپزخانه شماست خیلی از داروهای شیمیایی را تاحدودی می‌شناسیم و می‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پاکیزه‌خوری، فضیلتی اخلاقی در اقتصاد اسلامی یک استاد دانشگاه گفت: انسان‌های طالب روزی حلال از کارها و اعمالی که در آلوده کردن روزی حلال نقش دارند پرهیز می‌کنند.
این هندی‌های عجیب‌خور! پایگاه خبری لقمه: هندوستان سرزمین فرهنگ‌های عجیب و متفاوت است، اما این‌بار نگاهی داریم به غذاهای آن‌ها، غذاهایی که ممکن است حتی سلامتی انسان را به خطر بیندازد.
رضوی: ناحیه های صنعتی باعث ثبات و بهره‌وری بیشتر مشاغل روستایی می شود معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت:با ایجاد ناحیه صنعتی در دهستان‌های کشور بسیاری از صنایع تبدیلی که از محصولات روستایی استفاده می کنند در جوار روستاها فعال می شوند که باعث بهره وری بیشتر روستاییان خواهد شد.
آشنایی با اصول رژیم درمانی نوین برای کاهش وزن پایدار و سالم توجه ما فقط به مواد غذایی نیست، بلکه برنامه رژیم درمانی نوین برای ایجاد عادات سالم غذایی بر 4 پایه اساسی استوار است.