واگویه های انجمن صنفی گاوداران از مشکل تامین شیر و تعیین قیمت آن اعضای انجمن صنفی کارفرمایی گاوداران شیرده استان تهران در دیداری با رییس مجلس شورای اسلامی مشکلات خود را برای تامین شیر مورد نیاز کشور و تعیین قیمت این کالای اساسی مردم مطرح کردند.
تخصیص 5.2 میلیارد دلار تسهیلات جهت افزایش تولیدات پروتئینی و شرکت های دانش بنیان با موافقت هیات دولت، در راستای حمایت از تولید، کار و سرمایه ایرانی یک میلیارد و 750 میلیون دلار تسهیلات برای افزایش تولید محصولات پروتئینی دامی و معادل 3.5 میلیارد دلار تسهیلات در قالب تأمین سرمایه در . . .
مشکلات غذا و دارو بعد از مذاکرات ژنو مرتفع خواهد شد سید عباس عراقچی با اشاره به اینکه امروزه مشکلات غذا و دارو یکی از معضلات نظام سلامت در ایران می باشد خاطر نشان کرد:« آزاد سازی اموال و دارایی های بلوکه شده ایران خواهد توانست معضلات این بحث را حل کند. . . .
برگزاری کمیته فنی پرورش ماکیان شصت و نهمین جلسه کمیته فنی مرغ بومی و هیجدهمین نشست کمیته فنی سایر ماکیان کشور به میزبانی استان یزد برگزار شد.
عشایر 20 درصد گوشت کشور را تولید می‌کنند مدیرکل امور تعاونی‎ها و نظام بهره‎برداری امور عشایر کشور گفت: عشایر 20 درصد گوشت کشور را تولید می‎کنند.
بیش از 37 درصد جوجه یکروزه کشور در مازندران تولید می شود رییس هیات مدیره انجمن صنفی جوجه یکروزه مازندران گفت: بیش از 37 درصد جوجه یکروزه کشور در مازندران تولید می شود.
قیمت مرغ در زمستان افزایش نمی‌یابد/ پسته به اندازه کافی ذخیره شده است معاون برنامه‌‌ریزی استانداری تهران گفت: با توجه به افزایش ۷ درصدی تولید مرغ در استان تهران قیمت گوشت مرغ در زمستان افزایش نمی‌یابد.
صفحه 42 از 53  اول  قبلی   37    38    39    40    41    42    43    44    45    46    47   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شکلات را تقسیم کنید تا خوشمزه‌تر شود! پژوهش محققان دانشگاه ییل حاکی از آن است که خوردن ش...

  لبنیات کم چرب‌ تر ‌کلسیم بیشتر همه می‌دانند دریافت کلسیم برای حفظ سلامت بدن ضروری...

  خوراکی که چربی خون را کاهش می دهد کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی انستیتو تغ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
طبخ غذا با فویل در سفر چنانچه برای چند روزی قرار است در سفر باشید، یکی از هوشمندانه ترین راه های آشپزی، استفاده از فویل آلومینیومی است.
نوشیدنی‌های خطرناک که موجب سرطان پروستات می‌شوند یک تحقیق نشان می دهد که مصرف تنها یک نوشیدنی گازدار در روز در افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات در مردان وجود دارد.
چگونه خواص ضدسرطانی سبزیجات را حفظ کنیم؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند شیوه پخت کلم بروکلی و سبزیجات مشابه آن در حفظ خواص ضدسرطانی آنها تاثیر قابل توجهی دارد.