برگزاری کمیته فنی پرورش ماکیان


شصت و نهمین جلسه کمیته فنی مرغ بومی و هیجدهمین نشست کمیته فنی سایر ماکیان کشور به میزبانی استان یزد برگزار شد.

به گزارش لقمه، در نشست کمیته فنی مرغ بومی کشور که با حضور مدیر کل دفتر امور طیور وزارت جهاد کشاورزی، مدیران گروه طیور بومی شش استان کشور و معاون سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی تشکیل شد، مسائل و مشکلات مراکز اصلاح نژاد و تکثیر مرغ بومی مورد بحث و بررسی اعضا قرار گرفت.

در این گردهمایی پس از استماع گزارش گروه‌های استانی مقرر شد، ادامه روند اصلاح ژنتیکی در مرغان بومی از صفات جدیدتری از جمله تداوم تولید و صفت کیفی رنگ مورد توجه قرار گیرد.

هیجدهمین جلسه کمیته فنی سایر ماکیان کشور نیز با حضور معاون مدیر کل دفتر امور و مدیر گروه طیور بومی و سایر ماکیان وزارت جهاد کشاورزی، و مسئولان و کارشناسان مرتبط با موضوع از استان‌های کشور در یزد تشکیل شد که در آن مسائل، فرصت‌ها و چالش‌های پیرامون پرورش سایر ماکیان مورد بحث و تبادل نظر شرکت‌کنندگان قرار گرفت.

نادر سلیم، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی یزد در این جلسه گزارشی از وضعیت بلدرچین در استان، پروژه‌های تحقیقاتی انجام شده و در حال اجرا در زمینه تولید سایر ماکیان ارائه کرد.

در این جلسه تعیین شاخص‌های تولید در پرورش قرقاول و میزان آب مورد نیاز واحدهای پرورشی اردک نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5816 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ آذر بازدید: 2415 ساعت: 6:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 غذاهای مفید برای درمان آنفولانزا ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  جوان كردن پوست با خوردن زردآلو بتا كاروتن موجود در زرد آلو مانع پینه بستن وخشك شد...

  چرا برخی افراد هیچ وقت لاغر نمی مانند؟ رژیم غذایی همیشه تنها عامل اضافه وزن و چاقی نیست. ...

  بخور نخورهای شب امتحان امسال روزهای امتحان کمی زودتر از همیشه فرارسیده‌ان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان پایگاه خبری لقمه: بدون‌ شک مغزکردن هسته آلبالو و فروش آن کار روتین و شناخته‌شده‌ای نیست. اما عباس ‌هاشمی‌گلستانی از ٢٥ سالگی تا به امروز که ٤٢ ساله شده، یکی از پروپاقرص‌ترین مشتریان کارخانه‌های تولید مربا و کمپوت است. او که هم خریدار و هم فروشنده هسته آلبالو است، هسته‌های دورریز را از کارخانه‌ها می‌خرد و در کارگاه کوچکش مغزگیری می‌کند و به مشتریان خاصی می‌فروشد.
فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران پایگاه خبری لقمه: تعامل شهرداری شهر تهران با رستوران‌داران یک مسئله مهم است که در راستای توسعه صنعت رستوران‌ها و ایجاد شهری سالم و پویا برای ساکنان در نظر گرفته می‌شود.
میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»
ایرانی‌ها بیشتر طرفدار کدام ماهی هستند؟ بر اساس نظرسنجی سایت لقمه، ماهی قزل آلا از انواع ماهی های پرطرفدار در ایران است.