کاهش قیمت پیاز طی ۱۰ روز آینده در تهران پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی استان تهران از کاهش قیمت پیاز طی ۱۰ روز آینده در تهران خبر داد.
آزادی مشروط مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس پایگاه خبری لقمه: معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی اعلام کرد که بر اساس مذاکرات صورت گرفته با سازمان غذا و دارو و دیگر دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان استاندارد مصرف خمیر مرغ در سوسیس و . . .
زعفران‌های دپو شده وارد بازار شد/کاهش قیمت طلای سرخ پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس شورای ملی زعفران از کاهش حدود ۶ درصدی قیمت زعفران در بازار خبر داد و گفت: روانه شدن زعفران های دپو شده در منازل به بازار، از جمله دلایل این امر است.
آغاز کاهش قیمت پیاز/ قیمت روی ۳۰۰۰ تومان می‌چرخد پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی از کاهش ۵۰۰ تومانی قیمت پیاز در بازار خبر داد و گفت که با توجه به ورود تولیدات جدید از مناطق مختلف، پیش‌بینی می‌شود تا ۱۵ روز دیگر قیمت این محصول ت . . .
نرخ جدید مرغ و انواع مشتقات آن پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه پرنده و ماهی، نرخ جدید مرغ و انواع مشتقات آن را اعلام کرد و گفت: قیمت مرغ نسبت به هفته قبل، حدود ۱۵۰ تومان ارزان شده است.
قیمت مرغ به 8 هزار و 450 تومان رسید پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه پرنده و ماهی نرخ جدید مرغ و انواع مشتقات در بازار را اعلام کرد.
توزیع ویژه مرغ در استان تهران آغاز شد/قیمت انواع مرغ وگوشت‌ دولتی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل پشتیبانی امور دام استان تهران، با اشاره به دلایل گرانی مرغ در بازار، از آغاز توزیع ویژه این کالا در استان خبر داد و گفت: عرضه گوشت گرم نیز، در فروشگاه‌های زنجیره ای انجام می ش . . .
صفحه 24 از 50  اول  قبلی   19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 تفاله غذایی که بهتر است آنها را دور نریزید ته مانده ها و تفاله های بعضی از غذاها و میوه هایی ...

  تخم مرغ را به صورت کامل مصرف کنید لقمه: افراد بسیاری از مصرف تخم مرغ به صورت کامل، پ...

  خواب راحت با شیرموز یک متخصص کودک، مقاومت کودک در رفتن به رختخواب را ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت