هشدار به مردم در ایام محرم/ شیوع مجدد تب کریمه کنگو پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسوول گفت:براساس آخرین آمار وزارت بهداشت از 120 نفری که مبتلا به این بیماری شدند، 8 نفر از آنها جان خود را از دست داده اند.
موادغذایی مجاز و غیرمجاز در بوفه مدارس اعلام شد پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت نوع مواد غذایی که در بوفه مدارس عرضه می‌شود، گفت: همین امر منجر به تدوین دستوالعمل پایگاه تغذیه سالم مدارس شد که در 10 آبان . . .
طرح نظارت بر قربانی دام در ایام محرم اجرا می‌شود پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دامپزشکی استان تهران گفت: طرح نظارت ویژه دامپزشکی استان تهران بر دام‌های قربانی درمراسم محرم حسینی اجرا می شود.
۱۸ واحد تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی تعطیل شد پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی درباره استفاده از گوشت گربه در تولید فرآورده‌های گوشتی و تعطیلی ۱۸ واحد تولیدکننده در این صنعت توضیحاتی را ارائه کرد.
نبات فله ای نخرید/استفاده از رنگ شیمیایی در نبات پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: رنگ‌های به کار رفته در تهیه‌ نبات‌ های فله ای غیر استاندارد و شیمیایی است.
ماه محرم از کدام محصولات یکبار مصرف استفاده شود پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه صنف پلاستیک گفت:بارها به سازمان‌های استاندارد، بهداشت،حمایت و ...درباره این مشکلات و فروش محصولات غیربهداشتی در فروشگاه‌های بزرگ هشدار داده‌ شده اما متاسفانه هیچ ترتیب ا . . .
تقلب امارات و اسپانیا در زعفران ایرانی/ استفاده از جوهر قند در تولید نبات زعفرانی سرطان‌زاست پایگاه خبری لقمه: عضو هیأت‌مدیره صندوق توسعه صادرات زعفران گفت: زمانی که به مسئولان اعلام کردیم، پیاز زعفران کامیون کامیون به افغانستان قاچاق می‌شود با خونسردی گفتند کشت زعفران بهتر از کشت خشخاش است و . . .
صفحه 37 از 107  اول  قبلی   32    33    34    35    36    37    38    39    40    41    42   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد قندی سطح یادگیری را بالا نمی برد دکتر ضیاء الدین مظهری با اعلام صحت نداشتن آین باور...

  غذاهای مفید برای سرماخوردگی/شلغم را با پودر آویشن بخورید یک متخصص تغذیه گفت: برای دفع مخاط سرماخوردگی نوشید...

  عبور آرام زنان از دوره ماهانه با تغذیه! تقریبا تمام زنان و دختران جوان در روزهای قبل از دو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت