سوغاتی هایی که نباید از عراق خرید پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره آرایشی بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: هشدار نسبت به خرید عطر،ادکلن و محصولات آرایشی - بهداشتی و برخی خوراکی ها از کشورهای عربی جدی است و به زائران اربعین حسینی توصیه می شو . . .
مهندسی‌ژنتیک مانعی برای کاهش تنوع زیستی پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن ژنتیک ایران می گوید، در حالی که برخی محافل رسانه ای سعی در ایجاد هجمه علیه زیست فناوری هستند، می توان از این حوزه برای رفع بحران های زیست محیطی، مدیریت منابع آب و بهبود تو . . .
برگزاری مراسم روز جهانی استاندارد پایگاه خبری لقمه: به مناسبت روز جهانی استاندارد (مصادف با ٢٢ مهرماه)، از صبح امروز (سه شنبه) مراسمی با حضور معاون اول رئیس جمهوری، وزیر صنعت، معدن و تجارت و نیز سایر مقامات مسئول برگزار می شود.
تفاهم نامه سه جانبه برای ترویج محصول سالم زنان روستایی و عشایری امضا شد پایگاه خبری لقمه: تفاهم نامه سه جانبه در زمینه ترویج محصولات سالم و استاندارد با مشارکت زنان روستایی و عشایری، روز یکشنبه بین وزارت جهاد کشاورزی، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و سازمان ملی ا . . .
پاستوریزاسیون شیر خام با سامانه نانویی محققان کشور پایگاه خبری لقمه: رئیس بخش بیوتکنولوژی میکروبی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی از موفقیت این پژوهشکده در پاستوریزاسیون سرد شیر خام با سامانه نانوکویتاسیون خبر داد.
محصولات خرده‌فروشی قابل ردیابی می‌شوند/شالیزارهای برنج شناسنامه‌دار می‌شوند پایگاه خبری لقمه: مدیرکل امور غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، مواضع این سازمان درباره غذاهای تراریخته، نحوه ساماندهی برنج‌های تولید داخل، قاچاق فرآورده‌های غذایی و نحوه مجازات متخلفین حوزه . . .
صندوق گیاهان دارویی ایجاد شود/ سهم ناچیز گیاهان دارویی در صادرات پایگاه خبری لقمه: مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی، خواستار راه اندازی صندوق توسعه گیاهان دارویی شد و گفت: این امر در استان خشکی مانند سمنان مصداق اقتصاد مقاومتی است.
صفحه 36 از 109  اول  قبلی   31    32    33    34    35    36    37    38    39    40    41   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی م...

  آدامس این جویدنی زیان‌آور ما پر از تصورات اشتباهیم. مثلا برخی گمان می‌كنند خ...

  درمان پوکی استخوان به لطف تلاش دانش بنیان‌های ایرانی پوکی استخوان از بیماری های شایع در ایران است که ت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن پایگاه خبری لقمه: حدود 90 درصد روغن مصرفی مردم از طریق واردات تامین می‌شود و رشد قیمت‌های جهانی هم میزان خروج ارز از کشور را برای تأمین دانه‌های روغنی، هر روز بیشتر می‌کند، این در حالی است که متوسط مصرف روغن در کشور ما 2 برابر استاندارد جهانی است.
چاقی با ما چه می‌کند؟ کاهش کیفیت زندگی و سطح سلامتی جامعه از عوارض گسترش چاقی است و برای کاهش این اثرات، پیشگیری بهترین راه مهار است.
پرخوری موجب درد مفاصل/کم‌خوری باعث پیری زودرس یک متخصص طب سنتی گفت: در پرخوری جذب غذا به‌درستی صورت نمی‌پذیرد و موجب ضعف معده، تنگی نفس و درد مفاصل شده،همچنین در کم‌خوری و تداوم آن، قوای بدن تحلیل رفته ضعف در بدن بروز می‌کند که سوءتغذیه یا کم‌خوری منجر به پیری زودرس می‌شود.