ذائقه شیرین ایرانیان را تغییر می دهیم پایگاه خبری لقمه: مدیر کل نظات بر فرآورده های غذایی،آشامیدنی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: ذائقه ایرانیان در طول زمان شیرین شده است بنابراین به تدریج با کاهش میزان شکر در محصولات آشامیدنی در . . .
داروی گیاهی «ضد سینوزیتی» به بازار می‌آید پایگاه خبری لقمه: محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد فرآورده‌های گیاهی جهاد دانشگاهی استان اردبیل موفق به تولید داروی گیاهی ضد سینوزیتی شدند.
مشتریان قند و شکر ایران را بشناسید! پایگاه خبری لقمه: طبق آمار منتشر شده توسط گمرک در یک ماهه نخست سال 96 قریب به 133 تن قند و شكر، از کشور صادر شده است.
خلاء قانونی نظارت بر عطاری‌ها/ فروش «داروی گیاهی» در عطاری‌ها ممنوع پایگاه خبری لقمه: رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: از آنجایی که عطاری‌ها مجوز فعالیت خود را از سازمان دیگری دریافت می‌کنند و نوع فعالیت آن‌ها مربوط به وزارت بهداشت بوده این موضوع باع . . .
سرانه پایین مصرف شیر در کشور/ کمبود کلسیم در ایرانی‌ها پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به پایین بودن سرانه مصرف شیر در کشور گفت: این امر باعث شده کلسیم رتبه دوم کمبود ماده مغذی را در رژیم غذایی افراد جامعه از آن خود کند . . .
فروش آبلیمو و ترشی در میوه فروشی ها ممنوع است پایگاه خبری لقمه: مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: میوه فروشی ها طبق مجوز صنفی خود فقط باید میوه بفروشند و اجازه ندارند ترشی یا محصولاتی مانند آبلیمو، آبغوره . . .
جنس فروخته شده پس گرفته می‌شود یا نمی‌شود؟! پایگاه خبری لقمه: "جنس فروخته شده پس گرفته نمی‌شود" شعاری است که به گفته رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان باید از ادبیات کسب و کار بازار ایران حذف شود اما باید دید که حذف در چه بستری صورت . . .
صفحه 47 از 110  اول  قبلی   42    43    44    45    46    47    48    49    50    51    52   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این خوراکی‌ها آفت دهان را تشدید می‌کنند کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت:...

  رستوران‌ها بحران چاقی را در کودکان تشدید می‌کنند متخصصان تغذیه هشدار دادند کودکان در رستوران‌ها بیش...

  6 راز خوراکی برای سرما نخوردن اگر تصور می‌کنید نمی‌شود زمستان را بدون سرماخوردگی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مقایسه نان سفید و سبوس‌دار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: به‌طور میانگین نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.
رژیم لاغری ۱۰ روزه برای آب کردن چربی های اضافه اگر توقع دارید زمانی که رژیم می‌گیرید، آب توی دلتان تکان نخورد و گرسنه نشوید، یعنی یا برای لاغر شدن خیلی مصمم نیستید یا کلا تعریف درستی از رژیم ندارید! سلامتی و زیبایی حق افرادی است که اراده بهتر و قوی‌تری دارند. همین یک میان وعده را بخورید و شکر خدا را کنید این میان وعده را یا در فاصله صبحانه تا ناهار بخورید، یا در فاصله ناهار تا شام.
اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم پایگاه خبری لقمه: زنان به رغم چالش‌های مختلف، پیشرفت‌های چشمگیری در علم داشته‌اند. زنان کشورمان نیز به طور فعالی در تحقیقات علمی مشارکت دارند و در زمینه‌هایی مانند پزشکی، مهندسی، فیزیک و... دستاوردهای قابل تحسینی داشته‌اند. عزم و انعطاف پذیری آنها منجر به پیشرفت های ارزشمندی شده که می‌تواند الهام‌بخش زنان در بسیاری از کشورهای دیگر باشد.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.