مشتریان قند و شکر ایران را بشناسید! پایگاه خبری لقمه: طبق آمار منتشر شده توسط گمرک در یک ماهه نخست سال 96 قریب به 133 تن قند و شكر، از کشور صادر شده است.
خلاء قانونی نظارت بر عطاری‌ها/ فروش «داروی گیاهی» در عطاری‌ها ممنوع پایگاه خبری لقمه: رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: از آنجایی که عطاری‌ها مجوز فعالیت خود را از سازمان دیگری دریافت می‌کنند و نوع فعالیت آن‌ها مربوط به وزارت بهداشت بوده این موضوع باع . . .
سرانه پایین مصرف شیر در کشور/ کمبود کلسیم در ایرانی‌ها پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به پایین بودن سرانه مصرف شیر در کشور گفت: این امر باعث شده کلسیم رتبه دوم کمبود ماده مغذی را در رژیم غذایی افراد جامعه از آن خود کند . . .
فروش آبلیمو و ترشی در میوه فروشی ها ممنوع است پایگاه خبری لقمه: مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: میوه فروشی ها طبق مجوز صنفی خود فقط باید میوه بفروشند و اجازه ندارند ترشی یا محصولاتی مانند آبلیمو، آبغوره . . .
جنس فروخته شده پس گرفته می‌شود یا نمی‌شود؟! پایگاه خبری لقمه: "جنس فروخته شده پس گرفته نمی‌شود" شعاری است که به گفته رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان باید از ادبیات کسب و کار بازار ایران حذف شود اما باید دید که حذف در چه بستری صورت . . .
سرمایه‌گذاری ۵۰۰۰ میلیاردی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای/ تکلیف خرده‌فروش‌ها چه می‌شود؟ پایگاه خبری لقمه: ۲۵ هزار نفر در بخش فروشگاه های زنجیره ای کشور به صورت مستقیم مشغول به فعالیت هستند و ۲۵۰۰ شعبه فروشگاهی تحت ۷۰ برند به عنوان فروشگاه های زنجیره ای فعال بوده و بالغ بر ۵ هزار میلیارد . . .
ماست های پروبیوتیک با شیره خرما به بازار می آید پایگاه خبری لقمه: محققان موفق شدند محصولی پروبیوتیک متشکل از شیر گاو، شیره خرما و گونه های مختلف پروبیوتیکی (گونه های لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریوم) تولید کنند.
صفحه 47 از 110  اول  قبلی   42    43    44    45    46    47    48    49    50    51    52   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رهایی از رژیم های سفت‌و‌سخت با فیبـر تابستان از راه رسیده. سفر، مهمانی، دورهمی‌های شبان...

  با انواع غذاهای آلرژی‌زا آشنا شوید آلرژی‌های غذایی در سال‌های اخیر نگرانی‌های بسیاری ...

  نکاتی در مورد مصرف ماکارونی می‌توانید به جای گوشت از سویا برای افزایش پروتئین ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت