تولید فرآوردههای غذایی در واحدهای کوچک آزاد شد
پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از بازنگری در دستورالعمل اجرایی واحدهای کوچک تولید و بسته بندی در قالب کارگاهی در راستای حمایت از در تولید داخل با توجه ب . . .
لزوم بکارگیری مسئول فنی در فست فود فروشی ها
پایگاه خبری لقمه: کارشناس مواد غذایی گروه روغنهای خوراکی اداره کل نظارت بر فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو گفت: حضور مسئول فنی ماهر و مجرب به منظور نظارت و کنترل عوامل بهداشتی کلی و همچنین رعایت . . .