کدام آبلیموها صد در صد طبیعی هستند؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: طبیعتا وقتی آبلیمو با افزودنی‌هایی ترکیب می‌شود، دیگر نمی‌توان به آن عنوان صد درصد طبیعی را اطلاق کرد. . . .
آبرسانی به روستاهای جنوب بلوچستان آغاز شد پایگاه خبری لقمه: معاون اداری ومنابع انسانی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت:بعد از اقدام شرکت کشتیرانی برای آبرسانی به روستای محروم کشاری، سایر ارگان های دریایی نیز لازم است به مناطق محروم توجه ویژه . . .
آغاز فاز سوم پروژه ترسیب کربن با همکاری سازمان ملل در ایران پایگاه خبری لقمه: فاز سوم پروژه ترسیب کربن با همکاری سازمان جنگل‌ها و مراتع و دفتر عمران سازمان ملل متحد امروز با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای اجرا در 4 استان کشور آغاز شد.
شناسایی هشت هزار گونه گیاهی در کشور پایگاه خبری لقمه: مشاور دبیرکل و نایب رییس کمیسیون کشاورزی مجمع متخصصین ایران گفت: اکنون هشت هزار گونه گیاهی مختلف در کشور وجود دارد که ازاین تعداد 2 هزار و 300 گونه دارای خواص دارویی هستند.
کمبود فضای نمایشگاه مطلوب در ایران پایگاه خبری لقمه: رییس هیات مدیره انجمن نمایشگاه‌های کشور با اشاره به رشد تعداد نمایشگاه‌های بین‌المللی در سال‌های گذشته اظهار کرد: به تناسب تعداد نمایشگاه‌ها فضای استاندارد نمایشگاهی در کشور ایجاد نش . . .
عرضه ۲۰ درصدی جوجه یک‌روزه در بورس کالا پایگاه خبری لقمه: بسیاری از دست اندرکاران امر معتقدند که عرضه جوجه یک‌روزه در بورس کالا شفاف سازی بازار محصول، حذف واسطه‌ها و متعادل شدن قیمت را به همراه دارد.
نظارت بر دستفروشان موادغذایی بر عهده چه ارگانی است؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره بهداشت محیط و سلامت کار وزارت بهداشت با اشاره به دستفروشان عرضه موادغذایی و آرایشی بهداشتی در سطح شهر و اماکن عمومی مانند مترو گفت: نظارت بر این دستفروش ها به عهده وزارت ب . . .
صفحه 49 از 106  اول  قبلی   44    45    46    47    48    49    50    51    52    53    54   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برنج و ماهی دودی واقعاً اضافه وزن می‌آورند؟ شاید تعجب کنید وقتی بفهمید مدتی است بسیاری از محصو...

  نکاتی درباره نگهداری از کابینت های mdf رعایت این نکات عمر کابینت شما را افزایش می دهد.

  نکاتی در مورد مصرف ماکارونی می‌توانید به جای گوشت از سویا برای افزایش پروتئین ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت