«آشپزی با دوربین» آماده نمایش می‌شود پایگاه خبری لقمه: فیلم مستند «آشپزی با دوربین» به کارگردانی «محمدرضا عینی» با پشت سر گذاشتن مراحل پایانی فنی، به زودی آماده نمایش می‌شود.
«گندیدگی» دلیل امحای 1700 تن سیب زمینی پایگاه خبری لقمه: رییس انجمن سیب زمینی ایران گندیدگی و فساد شدن را دلیل امحای 1700 تن سیب زمینی ذکر کرد و گفت: این حجم سیب زمینی به دلیل گرما در انبارها فاسد و گندیده شده بود و امحای آن تصمیم درستی ب . . .
گفتگو با فرانسوا حسین داور مسابقه بین‌المللی آشپزی دستپخت پایگاه خبری لقمه: فرانسوا حسین، سرآشپز بین المللی و داور این مسابقه، اولین حضورش را در تلویزیون ایران در یک مسابقه بزرگ آشپزی تجربه می کند.
همایش صنایع غذایی در دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات برگزار شد پایگاه خبری لقمه: همایش صنایع غذایی – بررسی ارتباط بین صنعت و غذا و روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه - به همت دانشکده علوم مهندسی و صنایع غذایی در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد
مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو: 40 درصد درآمد خانوارهای ایرانی صرف غذا می شود پایگاه خبری لقمه: مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: براساس آمار حدود 800 میلیون نفر در جهان از گرسنگی ظاهری و بالغ بر دو میلیارد نفر از گرسنگی پنهان رنج می‌برند که ای . . .
تقدیر از غرفه انجمن نشریات تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی در نمایشگاه مطبوعات بیست و یکم پایگاه خبری لقمه:آئین اختتامیه بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها عصر روز گذشته در طبقه دوم شبستان مصلای بزرگ امام خمینی (ره) محل برگزاری این نمایشگاه برگزار و طی آن از حضور هم افزای رسانه ها . . .
فرهاد آییش در آیین سمنوپزان +عکس پایگاه خبری لقمه: بازیگر تئاتر و سینما با حضور در خیمه اصحاب فرهنگ و هنر آیین «سوگ چامه‌ها» در برج میلاد تهران پیشنهاد داد تا آیین سوگ چامه‌ها و سوگ اقوام ایرانی برای گردشگران فرهنگی دیگر کشورها نیز ا . . .
صفحه 58 از 107  اول  قبلی   53    54    55    56    57    58    59    60    61    62    63   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  انگور سردردآور است انگور کالری کمی‌دارد و سرشار از ویتامین C و فیبر ا...

  چای تقلبی چه رنگی است ؟ سولماز چوبکی، کارشناس تخصصی چای سازمان غذا و دارو ...

  اگر جدی نگیرید، دندان های تان را به خطر انداخته اید حداقل یك بار جرم گیری در سال ضروری است، حتی هر 6 م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خودکشی دسته جمعی ایرانی ها با مواد غذایی! وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا آمار تکان دهنده ای از مصرف سالانه مواد غذایی در ایران داد.
مواجهه مردم با خرید شب عید چگونه است/ توزیع کالاها توسط کاسبان امین پایگاه خبری لقمه: در قالب طرح «کاسبان امین»، کسبه امین در سراسر کشور توسط اتاق اصناف شناسایی می‌شوند و کالاهای اساسی مثل روغن، شکر و مرغ جهت توزیع، در اختیارشان قرار می‌گیرد.
نوشیدن آب گرم و رفع سوء هاضمه کارشناسان بهداشت و تغذیه، روش‌های درمانی مانند نوشیدن آب گرم را برای درمان سوءهاضمه موثر می‌دانند.
فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که مصرف آن برای بدن انسان ضروری است. این ماده به ساخت و بهبود عضلات بدن و استخوان‌ها کمک می‌کند. رژیم‌هایی که حاوی پروتئین بسیار بالایی هستند خطرات متعددی را برای بدن انسان به همراه خواهند داشت. در این مقاله ما قصد داریم به این خطرات بپردازیم.