صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
گوناگون
تغییر آب و هوا سیستم غذایی جهان را تهدید می کند
پایگاه خبری لقمه:طبق یک گزارش جدید بین المللی، دمای گرم تر و تغییر در الگوهای بارش می تواند تهدیدی برای تولید مواد خوراکی، اختلال در سیستم حمل و نقل، و کاهش امنیت مواد غذایی باشد.
زعفران کیلویی ۳۰۰ هزار تومان گران شد
پایگاه خبری لقمه:نایب رئیس شورای ملی زعفران از افزایش ۳۰۰ هزار تومانی قیمت هرکیلوگرم از این محصول خبر داد.
«آشپزی با دوربین» آماده نمایش میشود
پایگاه خبری لقمه: فیلم مستند «آشپزی با دوربین» به کارگردانی «محمدرضا عینی» با پشت سر گذاشتن مراحل پایانی فنی، به زودی آماده نمایش میشود.
«گندیدگی» دلیل امحای 1700 تن سیب زمینی
پایگاه خبری لقمه: رییس انجمن سیب زمینی ایران گندیدگی و فساد شدن را دلیل امحای 1700 تن سیب زمینی ذکر کرد و گفت: این حجم سیب زمینی به دلیل گرما در انبارها فاسد و گندیده شده بود و امحای آن تصمیم درستی ب . . .
گفتگو با فرانسوا حسین داور مسابقه بینالمللی آشپزی دستپخت
پایگاه خبری لقمه: فرانسوا حسین، سرآشپز بین المللی و داور این مسابقه، اولین حضورش را در تلویزیون ایران در یک مسابقه بزرگ آشپزی تجربه می کند.
همایش صنایع غذایی در دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات برگزار شد
پایگاه خبری لقمه: همایش صنایع غذایی – بررسی ارتباط بین صنعت و غذا و روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه - به همت دانشکده علوم مهندسی و صنایع غذایی در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد
مدیرکل نظارت بر فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو:
40 درصد درآمد خانوارهای ایرانی صرف غذا می شود
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل نظارت بر فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: براساس آمار حدود 800 میلیون نفر در جهان از گرسنگی ظاهری و بالغ بر دو میلیارد نفر از گرسنگی پنهان رنج میبرند که ای . . .
صفحه 60 از 109
اول
قبلی
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که میخوریم!
با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...
ازخواص انواع گوشت چه می دانید؟
شکم سیر باشد، چه گندم چه جو این اصطلاحی است که ما ...
خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه
پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
دلایل اصلی لاغر نشدن چیست؟
اگر مدتی است عادات غذایی و برنامه ورزشی خود را تغییر دادهاید اما هنوز هیچ تغییری در اندامتان حس نکردهاید، شاید وقتش باشد به موارد مشکوکی که مانع موفقیت شما میشود، نگاهی بیندازید.
با اشتها و گرسنگی کاذب چه کنیم؟
انرژیتان پایین آمده، شکمتان به سر و صدا افتاده است و اخلاقتان هم از یک فرد مهربان و دوستداشتنی به فردی عصبی و تندمزاج تبدیل شده. گرسنگیتان تبدیل به عصبانیت شده است. این اتفاق برای همه ما افتاده است و میدانیم که اصلاً وضعیت خوبی نیست.
خوراکهای محلی چگونه فراموش نشوند؟
پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهماننوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراکهای محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراکها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.
ضررهای مصرف زیاد چای سیاه
نوشیدن یک فنجان چای داغ پس از یک روز پرمشغله می تواند خستگی را از تن درآورد. قرن هاست که از این نوشیدنی داغ و آرام بخش، برای آرام کردن ذهن و بدن استفاده می شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است