آغاز فاز سوم پروژه ترسیب کربن با همکاری سازمان ملل در ایران پایگاه خبری لقمه: فاز سوم پروژه ترسیب کربن با همکاری سازمان جنگل‌ها و مراتع و دفتر عمران سازمان ملل متحد امروز با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای اجرا در 4 استان کشور آغاز شد.
شناسایی هشت هزار گونه گیاهی در کشور پایگاه خبری لقمه: مشاور دبیرکل و نایب رییس کمیسیون کشاورزی مجمع متخصصین ایران گفت: اکنون هشت هزار گونه گیاهی مختلف در کشور وجود دارد که ازاین تعداد 2 هزار و 300 گونه دارای خواص دارویی هستند.
کمبود فضای نمایشگاه مطلوب در ایران پایگاه خبری لقمه: رییس هیات مدیره انجمن نمایشگاه‌های کشور با اشاره به رشد تعداد نمایشگاه‌های بین‌المللی در سال‌های گذشته اظهار کرد: به تناسب تعداد نمایشگاه‌ها فضای استاندارد نمایشگاهی در کشور ایجاد نش . . .
عرضه ۲۰ درصدی جوجه یک‌روزه در بورس کالا پایگاه خبری لقمه: بسیاری از دست اندرکاران امر معتقدند که عرضه جوجه یک‌روزه در بورس کالا شفاف سازی بازار محصول، حذف واسطه‌ها و متعادل شدن قیمت را به همراه دارد.
نظارت بر دستفروشان موادغذایی بر عهده چه ارگانی است؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره بهداشت محیط و سلامت کار وزارت بهداشت با اشاره به دستفروشان عرضه موادغذایی و آرایشی بهداشتی در سطح شهر و اماکن عمومی مانند مترو گفت: نظارت بر این دستفروش ها به عهده وزارت ب . . .
داد و ستد ۲۱هزار و ۵۰۰ محصول کشاورزی/۳هزار تن شکر سفید فروخته شد پایگاه خبری لقمه: تالار محصولات کشاورزی بورس کالای ایران در معاملات روز یکشنبه ۲۱ خرداد ماه، داد و ستد ۲۱ هزارو ۵۱۶ تن انواع محصول را تجربه کرد.
فرصت صادرات چند میلیارد دلاری برای ایران/ قطر مثل روسیه از دست نرود پایگاه خبری لقمه: تنش ایجاد شده بین کشورهای عربی با قطر موجب شده تا فرصت صادراتی خوبی برای ایران فراهم شود، به شرط آنکه مانند بازار روسیه آن را به دیگر رقبا تعارف نکند.
صفحه 54 از 110  اول  قبلی   49    50    51    52    53    54    55    56    57    58    59   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا صورت پف می کند عوامل مختلف روحی، هورمونی، جسمانی و تغذیه ای می تو...

  غذاهایی که نباید در بهار مصرف کرد/معرفی خوراکی‌های لطیف استاد دانشکده طب سنتی تهران گفت: مصرف خوراکی‌هاى ل...

  نکات مهم برای کاهش آلودگی‌های میکروبی میوه‌ها و سبزی‌ها پزشکان تاکید دارند: درست است که مصرف یک عدد سیب در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه شکم خود را کوچک کنیم؟ چربی های دور کمر و ظاهر بدی که این چربی های اضافه به ترکیب بدن می دهند، ممکن است برای بسیاری از افراد آزار دهنده باشند. احتمالاً همه افراد دوست دارند کمری باریک، زیبا و منعطف داشته باشند. چنین خصوصیاتی علاوه بر اینکه نشان سلامتی فرد به حساب می آیند، مسلماً در ترکیب بندی بدن هم تاثیر گذار خواهند بود.
راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با شیوه ای بسیار ساده و باور نکردنی امکان پذیر است پس با ما همراه باشید :
تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی پایگاه خبری لقمه: یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق به تولید نسل جدیدی از داروهای نوین در درمان سرطان شده که با فاصله کوتاهی بعد از سازنده اصلی و با کمتر از یک‌دهم قیمت در اختیار بیماران قرار گرفته است.
نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد پایگاه خبری لقمه: نخستین همایش «ایران و گردشگری خوراک در سده نو» صبح دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ در سالن خلیج فارس پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد.