به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علی فاضلی با اشاره به اینکه به واحدهای صنفی واجد شرایط از سوی بنیاد فرهنگی اصناف ایران، نشان ایرانی اعطا می شود، گفت: اصالت در معماری بنا، تامین مواد اولیه سالم، شیوه های طبخ و تولید غذای سالم ، آداب پذیرایی و سرو غذا، ملزومات دکوراسیون داخلی و طراحی لباس کارکنان متناسب با فرهنگ ایرانی … از جمله شاخصه های مورد توجه ما در این بخش هستند.
وی درباره اهمیت نشان ایرانی افزود: این نشان نماد تولید ملی و بومی است و دارندگان آن می توانند نشان را بر روی محصول تولیدی و یا مراکز عرضه خود درج و یا نصب کنند.
رییس اتاق اصناف ایران در مورد نقش اصناف در این برنامه ملی نیز افزود: بی شک بدون مشارکت و حضور موثر اتاق های اصناف و اتحادیه های صنفی مرتبط در کشور، دستیابی به اهداف این جشنواره امکان پذیر نخواهد بود.
نخستین جشنواره تغذیه برتر بیستم دی ماه آینده از سوی بنیاد فرهنگی اتاق اصناف ایران در برج میلاد تهران برگزار خواهد شد.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :فودنا