فاضلی، رئیس اتاق اصناف ایران:
نخستین جشنواره تغذیه برتر بیستم دی برگزار می شود


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتاق اصناف ایران با بیان این مطلب گفت: ایرانی ها از گذشته یک شیوه خاص در تهیه و طبخ غذای خود داشته اند که اصول سلامت و بهداشت در آن بسیار اهمیت داشته است. ما در این جشنواره به دنبال معرفی و احیاء این الگوی ایرانی هستیم و یک نشان ویژه هم برای آن در نظر گرفته ایم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علی فاضلی با اشاره به اینکه به واحدهای صنفی واجد شرایط از سوی بنیاد فرهنگی اصناف ایران، نشان ایرانی اعطا می شود، گفت: اصالت در معماری بنا، تامین مواد اولیه سالم، شیوه های طبخ و تولید غذای سالم ، آداب پذیرایی و سرو غذا، ملزومات دکوراسیون داخلی و طراحی لباس کارکنان متناسب با فرهنگ ایرانی … از جمله شاخصه های مورد توجه ما در این بخش هستند.

وی درباره اهمیت نشان ایرانی افزود: این نشان نماد تولید ملی و بومی است و دارندگان آن می توانند نشان را بر روی محصول تولیدی و یا مراکز عرضه خود درج و یا نصب کنند.

رییس اتاق اصناف ایران در مورد نقش اصناف در این برنامه ملی نیز افزود: بی شک بدون مشارکت و حضور موثر اتاق های اصناف و اتحادیه های صنفی مرتبط در کشور، دستیابی به اهداف این جشنواره امکان پذیر نخواهد بود.

نخستین جشنواره تغذیه برتر بیستم دی ماه آینده از سوی بنیاد فرهنگی اتاق اصناف ایران در برج میلاد تهران برگزار خواهد شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :فودنا

کد: 8461 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۳ آذر بازدید: 2095 ساعت: 12:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
3 کافه موکا در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۸ بهمن
4 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
5 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
6 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
7 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
8 برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران ۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
9 جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر ۲۲ تیرماه برگزار می شود ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۲ خرداد
10 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
11 دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مکمل یاری در سرطان،از علم تا جدال پایگاه خبری لقمه: بیش از ٨٠درصد بزرگسالان مبتلا به...

  کله پاچه خورها بخوانند لقمه: کله پاچه غذایی سنتی و ایرانی است که طرفداران...

  شایع ترین علل روانی کاهش میل جنسی کاهش میل جنسی به عنوان یک اختلال جنسی در برخی از ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۹۰ نانوایی در این شهر نان رایگان می‌دهند پایگاه خبری لقمه: در زابل یک فرد نیکوکار و پر تلاش سعی کرده که نانوایی‌های زابل را در طرح «نان مهربانی» عضو کند تا بتواند کمکی برای خانواده‌های نیازمند باشد.
انقلاب رنگی در صنایع غذایی شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکی‌ها بین بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترهاست. در میان انواع شکلات‌ها، آبنبات‌ها،‌ تافی‌ها و دراژه‌های شکلاتی (اسمارتیزها) رنگ‌هایی زنده‌تر و تندتر دارند و مصرف‌کننده را به این فكر می‌اندازند که نکند از مواد و رنگ‌های غیرمجاز برای تهیه آنها استفاده شده باشد!
شخصیت خود را با مواد غذایی شکل دهید یافته های جدید علمی دانشمندان نشان می دهند که مواد غذایی می توانند در دستگاه گوارش واکنش هایی ایجاد کنند که باعث تغییرات روحی در انسان می شود و بر شخصیت انسان تاثیر می گذارد .
میوه به جای شام؛ مفید یا مضر؟ برخلاف باور عموم، میوه‌ها هم چاق کننده‌اند و مصرف بیش از حد آنها مضر است.