فاضلی، رئیس اتاق اصناف ایران:
نخستین جشنواره تغذیه برتر بیستم دی برگزار می شود


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتاق اصناف ایران با بیان این مطلب گفت: ایرانی ها از گذشته یک شیوه خاص در تهیه و طبخ غذای خود داشته اند که اصول سلامت و بهداشت در آن بسیار اهمیت داشته است. ما در این جشنواره به دنبال معرفی و احیاء این الگوی ایرانی هستیم و یک نشان ویژه هم برای آن در نظر گرفته ایم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علی فاضلی با اشاره به اینکه به واحدهای صنفی واجد شرایط از سوی بنیاد فرهنگی اصناف ایران، نشان ایرانی اعطا می شود، گفت: اصالت در معماری بنا، تامین مواد اولیه سالم، شیوه های طبخ و تولید غذای سالم ، آداب پذیرایی و سرو غذا، ملزومات دکوراسیون داخلی و طراحی لباس کارکنان متناسب با فرهنگ ایرانی … از جمله شاخصه های مورد توجه ما در این بخش هستند.

وی درباره اهمیت نشان ایرانی افزود: این نشان نماد تولید ملی و بومی است و دارندگان آن می توانند نشان را بر روی محصول تولیدی و یا مراکز عرضه خود درج و یا نصب کنند.

رییس اتاق اصناف ایران در مورد نقش اصناف در این برنامه ملی نیز افزود: بی شک بدون مشارکت و حضور موثر اتاق های اصناف و اتحادیه های صنفی مرتبط در کشور، دستیابی به اهداف این جشنواره امکان پذیر نخواهد بود.

نخستین جشنواره تغذیه برتر بیستم دی ماه آینده از سوی بنیاد فرهنگی اتاق اصناف ایران در برج میلاد تهران برگزار خواهد شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :فودنا

کد: 8461 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۳ آذر بازدید: 1693 ساعت: 12:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
2 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
3 برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران ۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
4 جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر ۲۲ تیرماه برگزار می شود ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۲ خرداد
5 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
6 دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
7 فراخوان تور عکاسی «خوشه» منتشر شد ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد
8 سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» فراخوان داد ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
9 جشنواره عکس خوشه می‌تواند جریان سازی اجتماعی کند ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
10 سومین جشنواره عکس خوشه هدفمند است ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
11 حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه ای که تمرکز را زیاد می‌کند تحقیقات علمی جدید نشان می دهد که مصرف نارگیل تمرکز...

  نگین‌ دندان عامل پوسیدگی است نصب نگین زیبایی دندان در صورتیکه بهداشت دهان و دند...

  مصرف مواد نشاسته‌ای را کاهش دهید كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاین ایرانی نیازمند یاری ایرانیان/رقیب سالم نژاد انگلیسی مدیر کل تامین دام شرکت پشتبانی با تاکید بر عزم راسخ مجریان و متخصصان داخلی برای اصلاح روند تولید و مصرف گوشت مرغ، تصریح کرد با بازگرداندن نژاد ایرانی آرین به گستره تولید و همراهی عموم مصرف کنندگان، بساط مرغ‌های غول پیکر وارداتی برچیده خواهد شد.
برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید! متخصصان تغذیه می‌گویند: مغز را می‌توان به گونه‌ای تربیت کرد که موادغذایی سالم و با میزان کالری کمتر را به غذاهای پُرکالری ترجیح دهد.
رستوران داری رابرت دنیرو و مایکل جردن چگونه است؟ ستاره های مشهور دنیا چه در حوزه فیلم و سریال باشند، چه موسیقی یا ورزش یا ... تلاش می کنند تا به شاخه های دیگر کسب و کار نیز روی آورده و با کمک شهرت و اعتبار خود پول بیشتری بدست آورند.
فوت‌وفن‌های نگهداری آبغوره و آبلیمو به گفته یک کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا، پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا...