مصرف زیاد گوشت و نمک فراوان سبب ایجاد سنگ کلیه می‌شود پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهشی مرکز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به دلایل ابتلا به بیماری سنگ کلیه، گفت: کلیه‌های ۱۲ درصد مردم ایران سنگ ساز است و این میزان در آینده رشد فزاینده . . .
سوءتغذیه دارید، اما نمی‌دانید/کودکان چاق و سوءتغذیه پایگاه خبری لقمه: آیا شما هم ازجمله کسانی هستید که وقتی می‌شنوید فردی سوءتغذیه شدید دارد به یاد کودکان بسیار نحیف آفریقایی می‌افتید؟ خیلی‌ها تصورشان از سوءتغذیه، دریافت نکردن مواد غذایی کافی، گرسنگی و . . .
خوردن غذا در نیمه شب به مغز آسیب می زند پایگاه خبری لقمه: ناخنک زدن های گاه و بیگاه به غذای باقی مانده در یخچال در نیمه های شب احتمالا ضرر چندانی ندارد، اما اگر به یک عادت بدل شود، می تواند فیزیولوژی مغز را تغییر دهد.
معجزه‌گر درمان سرماخوردگی وسرفه های خشک ، شلغم است/شلغم گیاهی ضد سرطان پایگاه خبری لقمه: شلغم میوه‌ای کمتر شناخته شده در فصل زمستان است که در درمان سرماخوردگی و سرفه‌های خشک معجزه گر است.
رابطه وزن مرغ با ارزش غذایی آن پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی از کاهش مجدد قیمت مرغ در رنج 5500 تومان خبر داد و گفت: در حال حاضر 80 درصد مرغ‌های زنده تولیدی کشور بالای سه کیلوگرم وزن دارند و این در حالی است ک . . .
ارتباط آلودگی هوا با چاقی و کلسترول بالا چیست؟ پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، قرار گرفتن در معرض آلاینده ها موجب اضافه وزن می‌شود و کلسترول بالا و تری گلیسیرید را افزایش می‌دهد.
با چند تغییر کوچک بدون رژیم لاغر شوید پایگاه خبری لقمه: با چند تغییر کوچک در سبک زندگی و رژیم غذایی می‌توان به راحتی و بدون رژیم گرفتن لاغر شد.
صفحه 46 از 94  اول  قبلی   41    42    43    44    45    46    47    48    49    50    51   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  1۰ نکته ضروری بهداشتی برای تهیه غذای نذری یک کارشناس تغذیه ۱۰ نکته بهداشتی ضروری را برای حفظ...

  دزدان انرژی را بشناسید لقمه: شناسایی و مقابله با دزدان انرژی کار سختی نیس...

  8توصیه برای حفظ جوانی و زیبایی بعضی مواد غذایی تنها برای سیر شدن و لذت بردن خورده...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند و با حل کردن پلاستیک مقدار زیادی از مواد مضر آن را به خود جذب می‌کنند.
روانشناسی تغذیه؛ تو را از غذا خوردنت می‌شناسم! شما چه نوع غذاهایی را بیشتر دوست دارید؟ غذاهای گوشتی؟ غذاهای نشاسته‌ای؟ سبزیجات یا میوه‌ها؟ ..
آیا به غذا خوردن معتاد هستید؟ نمی‌توانید دست از غذا خوردن بکشید؟ حتی وقتی سیر هستید و دلتان حتی یک ذره هم ضعف نمی‌رود، باز هم دوست دارید خوراکی در دهان بگذارید؟ اگر این حالت شما در موقعیت‌های استرس‌زا بیشتر می‌شود، باید به این فکر کنید که ممکن است به غذا خوردن معتاد شده باشید. اگر می‌خواهید از این موضوع مطمئن شوید، می‌توانید آزمون زیر را انجام دهید تا ببینید به غذا اعتیاد دارید یا نه!
راه‏های مقابله با خستگی بعد از غذا همه ی ما با خستگی بعد از غذا آشناییم به خصوص بعد از ناهار که معمولا بیشتر از وعده های دیگر غذا می خوریم. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا این اتفاق می افتد و یا در برابر آن چه کاری می توان کرد؟