تقلب در استفاده از روغن به جای کره کاکائو                        
                                        
                     پایگاه خبری لقمه: معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو با اشاره به یکی از انواع تقلب در مواد غذایی، تقلب در افزودن روغن های جانشین کره کاکائو به جای کره کاکائو را تشریح کرد.
                    
                
 
               
            
                
                    
                    
                    
                            داروها و مکملهای لاغری غیرمجاز                        
                                        
                     پایگاه خبری لقمه: سازمان غذا و دارو برخی داروها و مکملهای لاغری غیرمجاز در تبلیغات ماهوارهای و اینترنتی را رصد، شناسایی و برای پیشگیری از بروز عوارض، آنها را معرفی کرد.
                    
                
 
               
            
                
                    
                    
                    
                            تخممرغ خراب عامل بیماری حصبه                         
                                        
                     پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با بیان اینکه تخممرغ خراب عامل ابتلای افراد به بیماری حصبه است، گفت: همه تخممرغها حاوی میکروب سالمونلیا هستند.
                    
                
 
               
            
                
                    
                    
                    
                            از خرید میوههای خشک شده فلهای خودداری کنید                        
                                        
                     پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی سازمان غذا و دارو گفت: میوههای خشک شدهای که به صورت فلهای و بدون هیچ نوع مشخصاتی در بازار به فروش میرسد، مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان غذا و دار . . .                     
                
 
               
            
                
                    
                    
                    
                             بهترین روغن خوراکی برای مصرف چیست؟                        
                                        
                     پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه بالینی با بیان اینکه هر نوع روغن کاربرد خاص خود را دارد،گفت: در حال حاضر سه نوع روغن سرخ کردنی، پخت و پز و روغن مخصوص سالاد برای تهیه مواد غذایی استفاده میشود.