شبهای احیا بدون نظارت دامپزشکی، دام ذبح نکنید پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تعداد مبتلایان به بیماری تب کریمه کنگو به 46 نفر رسید اما امسال افزایش غیر قابل انتظاری از این بیماری نداشته‌ . . .
جزئیات مجازات برای قاچاقچیان فرآورده‌های سلامت محور پایگاه خبری لقمه: مدیرکل بازرسی و امور حقوقی سازمان غذا و دارو با تأکید بر کارساز بودن قوانین جاری مبارزه با قاچاق کالا و ارز، به تشریح مجازات قاچاق کالاهای ممنوع پرداخت.
اسامی فرآورده‌های غذایی ترش مزه غیر مجاز اعلام شد پایگاه خبری لقمه: سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای برخی فرآورده‌های غذایی ترش مزه را به علت جعل یا نداشتن اسناد بهداشتی مورد نیاز غیر مجاز اعلام کرد.
درمان بیماری‌های عفونی دهان و دندان با خمیردندان گیاهی خوردنی پایگاه خبری لقمه: محققان کشور اخیرا در مطالعات خود با استفاده از گیاهان دارویی خمیر دندانی با قابلیت خوردن و درمان بیماری‌های عفونی دهان و دندان عرضه کردند که می‌تواند به مدت طولانی دهان را خوشبو کند. . . .
هشدار جدی معاون غذا و دارو؛ از مکان‌های بدون مجوز آش و حلیم نخرید/پشم گوسفند در حلیم ها پایگاه خبری لقمه: معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر اجتناب از خرید آش رشته و بویژه حلیم خیابانی از احتمال وجود گوشت فاسد، پشم، پنبه و گوشت سایر حیوانات در آن‌ها خبر داد.
تکذیب شایعه سرایت بیماری خطرناک از طریق خفاش ها به خرما های بم پایگاه خبری لقمه: معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو ، مطلب منتشر شده درباره 'سرایت بیماری خطرناک از طریق خفاش ها به خرما های بم' در شبکه های اجتماعی را تکذیب کرد.
جدیدترین آمار مبتلایان و متوفیان تب کریمه کنگو پایگاه خبری لقمه: رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت به جزئیات جدیدترین آمار مبتلایان و متوفیان تب کریمه کنگو پرداخت.
صفحه 49 از 100  اول  قبلی   44    45    46    47    48    49    50    51    52    53    54   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سه خطای رایج در وعده‌ غذایی صبحانه صبحانه یکی از وعده‌های مهم غذایی و در عین حال یکی ...

  چرا برخی افراد هیچ وقت لاغر نمی مانند؟ رژیم غذایی همیشه تنها عامل اضافه وزن و چاقی نیست. ...

  ۳ ترکیب مکملی که مغز را زودتر پیر می‌کنند پایگاه خبری لقمه: با گسترش بازار مکمل‌ها و تبلیغات...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا میوه‌های امروزی عطر و طعم کمتری دارند؟ نمی‌توانیم ادعا کنیم میوه‌های درشت‌تر، ارزش تغذیه‌ای کمتری دارند...
فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژه‌گزینی در حوزه صنایع غذایی، می‌گوید که تاکنون برای نام‌های غذاها معادل‌سازی نکرده‌ و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.
روزانه چقدر میوه بخوریم؟ + جدول راهنما یک كارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه زیاده روی در مصرف نوبرانه ها موجب بروز دل درد می شود، توصیه کرد: افراد روزانه 2 تا 3 واحد میوه با رعایت تنوع در بین وعده های غذایی مصرف کنند.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.