پشت پرده پنهان "گردوهای تازه" ای که نباید در تابستان بخورید!


پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن علوم صنایع غذایی ایران گفت: مصرف گردو‌های تازه دستفروشان اولین عامل انتقال بیماری وبا در کشور است.همچنین پسته‌های سیاه شده مغازه‌ها نیز می‌تواند منجر به سرطان‌های دستگاه گوارشی شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد حسین عزیزی در خصوص مصرف گردو و پسته تازه در فصل تابستان گفت: گردو، فندق و پسته تازه از جمله خوراکی‌های تابستانی است که علاوه بر فواید بسیار، به عنوان عاملی برای بروز برخی بیماری‌ها در بدن معرفی می‌شوند.

 
وی افزود: فروش گردو‌های تازه، توسط دستفروشان، یکی از آلوده‌ترین تنقلاتی است که انواع میکروب‌ها را وارد بدن می‌کند. پوست کندن گردوی تازه با دست‌های آلوده، عامل انتقال بیماری‌هایی نظیر میکروب‌های روده‌ای و اسهال و استفراغ از فرد به مصرف کننده است و براحتی بیماری را منتشر می‌کند.
 
رئیس انجمن علوم وصنایع غذایی ایران خاطر نشان کرد: شستن گردو‌های تازه با آب جوی، چاه و انواع شوینده‌ها، ترفندی است که این روز‌ها بسیاری از دستفروشان از آن استفاده کرده، و مصرف کنندگان را به میکروب‌های متعددی، چون وبا آلوده می‌کند. ورود فاضلاب‌ها به جوی ها، آلودگی آب‌های زیر زمینی به فضولات انسانی و در آخر شستن هر گونه مواد مصرفی با این آب‌های آلوده، خطر ابتلا و شیوع وبا در کشور را چندین برابر می‌کند.
 
وی اذعان داشت: فروش پسته تازه در مغازه‌های میوه فروشی به شرط رعایت بهداشت مانعی ندارد، اما باید به مرغوبیت مواد قبل از مصرف دقت شود. فروش پسته‌های سیاه شده با قیمت پایین گرچه از لحاظ قیمتی مقرون به صرفه است، اما نه تنها فایده‌ای برای بدن ندارد بلکه منجر به بروز سرطان‌های دستگاه گوارشی می‌شود.
 
عزیزی عنوان کرد: ارائه تنقلاتی، چون آلوچه، گردوی تازه، لواشک و ... در کافه‌های سطح شهر، به معنای اطمینان به بهداشت و سلامت این خوراکی‌ها نیست چرا که در نظارت بر کافه ها، دچار ضعف بوده و بسیاری از این مواد خوراکی به علت مقرون به صرف بودن به صورت باز و فله‌ای تهیه می‌شود و اعتمادی در داشتن تاریخ انقضا و استاندارد‌های آن‌ها وجود ندارد.
 
وی در پایان یادآور شد: به مردم اکیدا توصیه می‌شود از خرید و مصرف گردو‌های تازه از دستفروشان خودداری کنند و با تصور اشتباه مبنی بر فواید پسته تازه، در هنگام خرید به تازگی و کیفیت آن توجه کرده و از مصرف پسته‌های سیاه بپرهیزید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :میزان

کد: 11577 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد بازدید: 2760 ساعت: 12:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هیأت‌هایی که به عزاداران «پیتزا» می‌دهند ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
2 راهنمای خرید گردو/گردوی ایرانی یا خارجی؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
3 تحریم سرطان با تغذیه سالم ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
4 کاهش احتمال چاقی با مغزیجات آجیل ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
5 ارتباط گردو با کاهش وزن ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
6 در نوجوانی گردو برای سلامتی مغز مفید است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
7 تولید سوسیس گیاهی حاوی گردو توسط مخترعان ایرانی ۱۳۹۶ شنبه ۳۰ ارديبهشت
8 با خوردن برخی از غذاها عمری طولانی داشته باشید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۳ فروردين
9 مصرف روزانه آجیل ریسک بیماری قلبی و سرطان را کاهش می دهد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
10 10 ماده غذایی که سالم ترین خوراکی‌هادر سیاره زمین هستند ۱۳۹۴ چهارشنبه ۹ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از سیستم قلب و عروق با مصرف سیر محافظت کنید سیر تازه منبع خوبی از ویتامین ها،مواد معدنی ومواد ...

  پروتئین زیاد ، علت از کارافتادن کلیه ها طبق بررسی ها هر آمریکایی 7 برابر و هر اروپایی 5 بر...

  مصرف نابجای ویتامین C و d نارسایی کلیه را به همراه دارد مصرف مداوم و بیش از حد ویتامینهای C و d سبب بروز ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت