صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
اخبار سلامت
اسامی فرآورده های غذایی غیر مجاز اعلام شد
پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی برخی فرآورده های غذایی را اعلام کرد که این فرآورده ها یا مجوز بهداشتی ندارند یا اینکه اقدام به جعل مستندات کرده اند.
برای خرید یک سوسیس وکالباس خوب چه نکاتی باید مورد توجه قرار گیرد؟
پایگاه خبری لقمه: نظر مدیر کل استاندارد استان تهران درباره کیفیت سوسیس و کالباس این محصولات غذایی پر حاشیه را مشاهده نمایید.
مسمومیت غذایی ۴۵ نفر در استان کرمانشاه طی نیمه نخست امسال
پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره تحقیق، توسعه و آموزش مردمی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه، از مسمومیت غذایی ۴۵ نفر در استان طی نیمه نخست امسال خبر داد.
ارتقای سواد سلامت جامعه و کاهش بیماریهای دهان و دندان
پایگاه خبری لقمه: عضو انجمن پریودنتولوژی ایران گفت: مهمترین مرحله در فرایند پیشگیری از بیماریها، آموزش است و برای این منظور تشکیل کارگروه آموزشهای عمومی در کلیه کنگرههای تخصصی دندانپزشکی کشور ضرور . . .
کم توجهی به پیشگیری و سلامت دهان و دندان در کشور
پایگاه خبری لقمه: رئیس دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران، گفت: راهکار اساسی کاهش شاخص پوسیدگی دندان، توجه به سلامت دهان و دندان است.
شناسایی نوعی ماده سمی سرطانزا در ترکیبات غذایی پرمصرف با کمک نانو
پایگاه خبری لقمه: پژوهشگر دانشگاه تهران با همکاری دانشگاه تکنولوژی مالزی، نانوکامپوزیتی را عرضه کردند که قادر به شناسایی نوعی ماده سمی سرطانزا در ترکیبات غذایی پرمصرف مانند سیبزمینی و نان سوخاری اس . . .
آخرین وضعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس
پایگاه خبری لقمه: معاون سازمان ملی استاندارد ایران گفت: استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس مشکلی ندارد اما باید سه شرط عدم استفاده از خمیرمرغ دپو شده، عدم استفاده از ضایعات مرغ و تولید خمیرمرغ . . .
صفحه 44 از 100
اول
قبلی
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
یک نسخه گیاهی برای درمان نفخ
برای درمان نفخ، ابتدا باید علت ابتلا به آن تشخیص د...
اگر از یبوست رنج می برید، بخوانید
اگر به یبوست مبتلا هستید حتما به پزشک مراجعه کنید ...
آشنایی با علل حساسیت غذایی
محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
این هندیهای عجیبخور!
پایگاه خبری لقمه: هندوستان سرزمین فرهنگهای عجیب و متفاوت است، اما اینبار نگاهی داریم به غذاهای آنها، غذاهایی که ممکن است حتی سلامتی انسان را به خطر بیندازد.
ماست بستنی چه ویژگی هایی دارد
اگر بابت سلامت ماستبستنیها نگران هستید، دانستن چند نکته به شما کمک میکند تا خوراکی سالمتری داشته باشید.
جوشاندن آب معدنی ممنوع!
کارشناس ارشد بهداشت مواد غذایی تاکید کرد: آب داخل بطری را در یخچال فریر نکنید یا نجوشانید که این کار باعث آزاد شدن ماده "مونیمر" میشود که سرطانزا است.
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟
آیا میشود از خوردنیهای رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آنکه نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا میتوان به خوراکیهای صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است