کیت تشخیص آلودگی مواد غذایی ساخته شد پایگاه خبری لقمه: محققان در یک شرکت دانش بنیان موفق به طراحی و ساخت کیت تشخیص سریع و همزمان پاتوژن های آلوده کننده غذایی با تکنیک« LAMP » شدند.
سلامت مردم؛ قربانی غذاهای ارزان‌قیمت پایگاه خبری لقمه: هم فروشنده راضی است و هم مشتری. بازارشان حسابی داغ است، روی بنری بزرگ نوشته‌اند پیتزا همراه با سالاد و نوشابه5000تومان. با یکی از مشتری‌ها که همکلام می‌شوم، می‌گوید مشتری ثابت اینجاس . . .
آرد کدام نان میتواند با "آهن و اسیدفولیک" غنی شود؟ پایگاه خبری لقمه: کارشناس ارشد نظارت و ارزیابی محصولات غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره غنی‌سازی آرد گندم نانوایی‌ها با ریز مغذی‌های "آهن و اسید فولیک" توضیحاتی ارائه داد.
مسمومیت 18 دانش‌ آموز کرمانی با تُن ماهی پایگاه خبری لقمه: مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی علوم پزشکی کرمان از مسمومیت غذایی 18 نفر در خوابگاه دخترانه مدرسه شهید جهانگیری روستای علی آباد از توابع صوغان خبر داد.
اسامی فرآورده های غذایی غیر مجاز اعلام شد پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی برخی فرآورده های غذایی را اعلام کرد که این فرآورده ها یا مجوز بهداشتی ندارند یا اینکه اقدام به جعل مستندات کرده اند.
برای خرید یک سوسیس وکالباس خوب چه نکاتی باید مورد توجه قرار گیرد؟ پایگاه خبری لقمه: نظر مدیر کل استاندارد استان تهران درباره کیفیت سوسیس و کالباس این محصولات غذایی پر حاشیه را مشاهده نمایید.
مسمومیت غذایی ۴۵ نفر در استان کرمانشاه طی نیمه نخست امسال پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره تحقیق، توسعه و آموزش مردمی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه، از مسمومیت غذایی ۴۵ نفر در استان طی نیمه نخست امسال خبر داد.
صفحه 44 از 100  اول  قبلی   39    40    41    42    43    44    45    46    47    48    49   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۴۴ درصد مرگ و میرهای افراد با تغذیه ناسالم مرتبط است پایگاه خبری لقمه: پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبو...

  نکاتی درباره سوپ های آماده سوپی که در منزل تهیه می‌شود ترکیبات آن در اختیار خ...

  با این غذاها بهتر بیندیشید مغز برای تمركز و احساس قدرت و توان نیاز به غذا دار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ارتباط آلودگی هوا با چاقی و کلسترول بالا چیست؟ پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، قرار گرفتن در معرض آلاینده ها موجب اضافه وزن می‌شود و کلسترول بالا و تری گلیسیرید را افزایش می‌دهد.
خودتان دندان هایتان را سفید کنید برای داشتن دندان های سفید و بدون لکه رعایت مواردی که در این مطالب آورده شده را به شما توصیه می کنیم.
خاصیت جوانه ها را بشناسیم هر چند جوانه ها بهترین غذای محلی در بعضی از مناطق است اما کمتر در برنامه غذایی گنجانده می شود.
نشانه‌‌ های بیماری وبا چیست؟ وبا، یکی از بیماری‌های اسهالی است. بیماری ناشی از سمی است که توسط میکروب در روده افراد بیمار ترشح می‌شود. وبا در دو تا پنج درصد بیماران، اسهال شدید ایجاد می‌کند که شبیه آب برنج بوده و بی‌بو است یا گاهی بوی ماهی می‌دهد. اسهال شدید آبکی، استفراغ بدون احساس تهوع قبلی و عطش فراوان از علائم بیماری وبا هستند. نکته قابل توجه در بیماری وبا این است که در این بیماری، ‌دل درد یا دل پیچه وجود ندارد.کارشناسان بهداشتی توصیه می‌کنند در صورت وجود علائم فوق، فورا باید به نزدیک‌ترین مرکز درمانی مراجعه شود.