سازمان غذا و دارو مسوول نظارت بر مواد افزودنی و نگهدارنده میوه ها نیست مدیرکل نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت، این سازمان در بحث نظارت بر موادغذایی و افزودنی مسوولتی ندارد و فقط مقدار استفاده از گاز اتیلین را برای نگهداری و ماندگاری ب . . .
زعفران های فاقد کیفیت از بازار قزوین جمع آوری شد مدیرکل استاندارد قزوین گفت: در بازرسی از واحدهای صنفی قزوین، چهار نوع زعفران بدلیل کیفیت پایین و غیراستاندارد بودن از بازار جمع آوری شدند.
“داروخانه‌های طبیعی” جایگزین عطاری‌ها می شوند رئیس اداره داروهای گیاهی وزارت بهداشت گفت: بحث “داروخانه‌های گیاهی” جایگزین عطاری‌ها مطرح شده و به زودی اجرایی می‌شود.
کپک خاکستری کیوی را جدی بگیرید مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: کپک خاکستری میوه کیوی، یکی از مهمترین بیماری‌هایی است که پس از برداشت کیوی بروز می‌یابد.
جدیدترین اظهارات درباره سلامت برنج‌ ایرانی مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو به اعلام وضعیت سلامت برنج‌های ایرانی پرداخت و اظهار کرد: اکنون صدها تن از هفت برند برنج توزیع شده در شمال کشور توقیف شده است و ن . . .
امسال اولویت بسیج تغذیه، بر کاهش مصرف نمک و روغن است معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اولویت امسال هفته بسیج تغذیه را تاکید بر کاهش مصرف نمک و روغن ذکر کرد.
مزایای غذاهای سنتی در مقابل معایب غذاهای صنعتی عادات غذایی ریشه در عوامل مختلفی از جمله شرایط اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، جغرافیایی، مذهبی، کشاورزی و بسیاری از عوامل دیگر دارد که نسل به نسل منتقل می‌شود.
صفحه 75 از 88  اول  قبلی   70    71    72    73    74    75    76    77    78    79    80   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کسانی نمی‌توانند شیر سویا مصرف کنند؟ افرادی که به پروتئین شیر گاو حساس هستند، نمی‌توانن...

  سم زدایی بدن با خوراکی در 48 ساعت تعطیلات آخر هفته‌ها تنها برای تمیز کردن خانه نیست،...

  جوان كردن پوست با خوردن زردآلو بتا كاروتن موجود در زرد آلو مانع پینه بستن وخشك شد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت