تغذیه و پیشگیری از بیماریهای قلبی - عروقی
برنامه غذایی نامناسب یکی از عوامل مهم در بروز بیماریهای قلبی – عروقی است که سبب تغییراتی در چربی خون میشود و در ابتلا به تصلب شرایین و بیماریهای قلبی – عروقی نقش بسیار مهمی دارد.
سالاد الویه و کباب کوبیده مناسب سفر نیستند
رئیس مرکز بینالمللی طب مسافرتی ایران به تبیین توصیههایی پیرامون تغذیه در ایام سفرهای نوروزی پرداخت و بر ضرورت بازرسی مرتب و دقیق از مراکز عرضه غذا در جادهها و پلمپ رستورانهای متخلف توسط وزارت بهدا . . .