مردم از خرید شیر و لبنیات پرچرب امتناع می‌کنند در پی تایید استفاده از روغن پالم در شیر و لبنیات پرچرب، مصرف‌کنندگان از خرید محصولات لبنی پر چرب روی گردانده‌اند و ضمن رعایت جانب احتیاط ، به مصرف لبنیات کم‌چرب روی آورده‌اند.
نفوذ نیترات فاضلاب در شبکه آبرسانی تهران رئیس کمیسیون سلامت و خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: یکی از جدی ترین مشکلات عدم تکمیل شبکه فاضلاب پایتخت، نفوذ نیترات موجود در فاضلاب به شبکه آبرسانی است.
سوسیس آلوده جان 12 دانمارکی را گرفت مقامات محلی دانمارک از مرگ دست‌کم 12 تن به دلیل مصرف سوسیس آلوده به باکتری «لیستریا» خبر دادند.
رییس سازمان غذا و دارو: واردات پالم کاهش می‌یابد رییس سازمان غذا و دارو گفت: این ادعا که صنایع تولید مواد غذایی چون تحت نظارت هستند، هیچ تخلفی نمی‌کنند، ادعای درستی نیست. امکان تخلف وجود دارد و با متخلفین برخورد می‌شود.
بعد از روغن پالم نوبت به «چای» رسید ظاهرا قرار نیست بخش صنایع غذایی روی آرامش را به خود ببیند و هر از گاهی وجود ماده‌ای سمی و سرطان زا موجب می‌شود شرایط یكی از مواد غذایی با اما و اگر مواجه شود.
چای هندی صادراتی به ایران سمی است نمونه‌های برندهای معروف چای هندی که از سوی بازوی سازمان صلح سبز در این کشور مورد بررسی قرار گرفته‌اند آلوده به سطح بالایی از مواد شیمیایی خطرناک بوده است.
آب زرشک و آب آلبالوهایی که اسیدی هستند! وقتی گرمای هوا نفسگیر می‌شود بیشتر در پی یافتن یک خوردنی یا نوشیدنی ترش‌مزه هستیم تا بتواند از شدت التهابات ناشی از حرارت بدن بکاهد و از درون خنک‌مان کند.
صفحه 77 از 100  اول  قبلی   72    73    74    75    76    77    78    79    80    81    82   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین زمان برای تعویض مسواک آیا می دانید چه تعداد باکتری بر روی مسواک شما زندگ...

  مصرف مواد نشاسته‌ای را کاهش دهید كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...

  مراقبت از لبها در زمستان دهانی زیبا، با لب هایی لطیف و مرطوب شروع می‌شوند. ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت