هشدار وزارت بهداشت نسبت به کاهش 14 درصدی مصرف "شیر" در کشور رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن هشدار نسبت به کاهش 14 درصدی مصرف "شیر" و احتمال افزایش شکستگی‌های استخوانی، از تدوین سند ملی تغذیه و امنیت غذایی خبر داد.
پزشکان عمومی با آموزه های طب سنتی آشنا می شوند وزیر بهداشت، از ایجاد دوره های بازآموزی کوتاه مدت طب سنتی برای پزشکان عمومی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور خبر داد.
آغاز توزیع شیرخشک در داروخانه‌های خوزستان مدیر نظارت بر دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز از آغاز توزیع شیرخشک در داروخانه‌های استان خبر داد.
چگونه از شر خشکی دهان خلاص شویم؟ خشکی دهان از مشکلات شایعی است که برای رفع دائمی آن، تشخیص عامل ایجاد کننده آن ضروری است.
سیگارهای نعنایی مضرترند مقام‌های بهداشتی آمریکا هشدار دادند: استعمال سیگار نعنایی یا «منتول» بیش از آنچه تصور می‌شود برای سلامت بدن مضر است.
آب شرب آلوده به نیترات و خطر تولد نوزادان نارس نتایج یک مطالعه جدید نشان داد که آلوده شدن آب شرب به نیترات، خطر تولد نوزادان نارس را افزایش می‌دهد.
ضرورت مصرف کربوهیدرات به میزان کافی در وعده سحر یک کارشناس تغذیه توصیه کرد: سحر یکی از مهمترین وعده‌های غذایی در ماه رمضان است که هرگز نباید حذف شود. در این وعده باید از کربوهیدرات به میزان کافی استفاده شود.
صفحه 96 از 97  اول  قبلی   88    89    90    91    92    93    94    95    96    97   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این خوراکی‌ها آفت دهان را تشدید می‌کنند کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت:...

  مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ تحقیقات جدیدی که در رابطه با نوشیدن قهوه در دوران ...

  شایع ترین علل روانی کاهش میل جنسی کاهش میل جنسی به عنوان یک اختلال جنسی در برخی از ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پیامبران چه زمانی «شام» می‌خوردند؟ وعده غذایی شام یکی از وعده‌های غذایی است که بهتر است در زمان و با دقت بیشتر و رعایت نکات خاصی صرف شود.
با اشتها و گرسنگی کاذب چه کنیم؟ انرژی‌تان پایین آمده، شکمتان به سر و صدا افتاده است و اخلاقتان هم از یک فرد مهربان و دوست‌داشتنی به فردی عصبی و تندمزاج تبدیل شده‌. گرسنگیتان تبدیل به عصبانیت شده است. این اتفاق برای همه ما افتاده است و می‌دانیم که اصلاً وضعیت خوبی نیست.
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟
استفاده از جنین در محصولات پپسی و نستله! گاف یک سناتور آمریکایی در ایالت اوکلاهاما فاش کرد که شرکت‌های پپسی، کرافت و نستله از جنین‌های سقط شده به عنوان طعم‌دهنده نوشیدنی‌های خود استفاده می‌کنند و روزانه میلیون‌ها نفر در سراسر جهان، از این نوشیدنی‌ها استفاده می‌کنند.