مراقب عوارض کبدی و کلیوی زعفران‌ عربی باشید معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، با هشدار در خصوص ورود نمونه‌ای از زعفران عربی به بازار به نام "صفار الزعفران" گفت: مصرف این زعفران عوارض کبدی و کلیوی به همراه دارد.
افشاگری رییس کمیسیون بهداشت درباره برنج‌های آلوده / مردم سوسیس و کالباس نخورند رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به ماجرای واردات 13 نوع برنج آلوده هندی در دو سال گذشته اشاره و عنوان کرد: اطلاعات مربوط به عدم سلامت این برنج‌ها را که خود سازمان استاندارد جمع‌آوری کرده . . .
درمان سرماخوردگی به روش طب سنتی استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مورد درمان و بهبود دردهای ناشی از سرماخوردگی با استفاده از طب سنتی گفت: در این دوران غذاهای چرب، شور و غلیظ نباید خورد و در مقابل باید بخورات و بوییدن . . .
افزایش 82 درصدی قیمت میوه در یکسال بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به 12 مهرماه امسال را در 11 گروه کالایی اعلام کرد.
پدر علم تغذیه ایران در گذشت پروفسور حبیب الله هدایت پدر علم تغذیه ایران صبح امروز در سن 93 سالگی بر اثر کهولت دارفانی را وداع گفت.
رئیس سازمان غذا و دارو: کوتاهی جهاد کشاورزی در تعیین حدود استفاده از سموم/تکذیب آلودگی مرغ های تهران/ نظارت بر آبیاری مزارع با فاضلاب در حیطه وظایف وزارت بهداشت نیست رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه :« هنوز حد مجاز استفاده از سموم توسط وزارت جهاد کشاورزی مشخص نشده است.» از استفاده 40 نوع سم در تولید محصولات کشاورزی خبر داد.
نشست خبری روز جهانی غذا برگزار می‌شود/ معرفی یار برنامه جهانی غذا نشست خبری روز جهانی غذا به مناسب برپایی بزرگداشت روزجهانی غذا در سالن کنفرانس سازمان ملل متحد برگزار می شود.
صفحه 94 از 100  اول  قبلی   89    90    91    92    93    94    95    96    97    98    99   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موز را بهتر بشناسید این میوه حاوی پتاسیم فراوان است كه در كاهش سطح فشا...

  عبور آرام زنان از دوره ماهانه با تغذیه! تقریبا تمام زنان و دختران جوان در روزهای قبل از دو...

  10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت