هیچ محموله برنج بعد از مهلت قانونی به کشور وارد نشده است پایگاه خبری لقمه: مهلت ممنوعیت فصلی واردات برنج از طرف وزارت جهاد کشاورزی و سازمان توسعه تجارت تا 31 مرداد ماه تعیین و به گمرک اعلام شده تا پس از پایان این مهلت اجازه ترخیص محموله‌های برنج وارداتی را . . .
زعفران کاذب هشتمین رتبه جدول واردات کشور پایگاه خبری لقمه: در پنج ماهه اول امسال واردات روغن دانه آفتابگردان، روغن گلرنگ یا زعفران کاذب بیش از ۲۱۸ درصد افزایش یافته است.
صادرات آدامس از واردات پیشی گرفت پایگاه خبری لقمه: براساس آمار گمرک در پنج ماهه نخست سال صادرات آدامس درآمد بیش از ۵ میلیون و ۸۸۹ هزار دلاری برای کشور داشته است و در مقابل واردات آدامس بیش از یک میلیون و ۵۴۹ هزار دلار ارز را به خود ا . . .
واردات زیتون ممنوع است پایگاه خبری لقمه: مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی گفت: پیش‌بینی می شود امسال نزدیک به 85 هزار تن دانه زیتون در کشور تولید شود.
هندوانه در صدر سنگین‌ترین صادرات محصولات کشاورزی پایگاه خبری لقمه: هندوانه باز هم مانند ماه‌ها و سال های گذشته در صدر سنگین‌ترین صادرات محصولات کشاورزی قرار گرفت و با بیش از ۵۰۳ هزار تن در پنج ماهه امسال حدود ۱۸ درصد بیشتر از پارسال شد اما با وجود ا . . .
برنج و ذرت در صدر اقلام وارداتی قرار گرفتند پایگاه خبری لقمه: طبق آمار گمرک، محصولات کشاورزی و کالاهای اساسی در ۵ ماه نخست سال جاری در صدر واردات قرار گرفته و واردات شکر و روغن آفتابگردان رشد چشم‌گیر داشته است.
واردات گوشت قرمز ادامه دارد پایگاه خبری لقمه: رئیس شورای تامین کنندگان دام زنده گفت: تا زمانی که بازار داخل به تعادل نرسد، واردات گوشت قرمز ادامه دارد.
صفحه 28 از 67  اول  قبلی   23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  امکان جلوگیری از سرطان کبد با مصرف گوجه فرنگی پایگاه خبری لقمه: بر اساس نتایج به دست آمده در تحق...

  با این 10 غذا پوستتان پیر می شود تابه‌حال فکر کرده‌اید که چرا پس از چندین روز تعطیل...

  هوای شیرینی خونتان را داشته باشید حتماً ضرب‌المثل «خونت را کثیف نکن» را بارها و باره...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با سلف سرویس‌های صبحانه در تهران هتل ها معمولا سلف سرویس‌های صبحانه دارند که در مطلب زیر با این سلف ها در هتل های تهران آشنا می شوید.
جزئیاتی از درآمدهای مالیاتی/ کاهش ۵ درصدی نرخ مالیات تولیدکنندگان پایگاه خبری لقمه: وزیر اقتصاد از جامعه هدف مالیات‏‌ستانی ۱۴۰۱ پرده برداشت و از کاهش ۵ درصدی نرخ مالیات تولیدکنندگان خبر داد.
دیگرشیفت‌های 12 ساعته ترس ندارد نخوردن صبحانه و غذا، ورزش نکردن و احساس خستگی درشیف‌های کاری 12 ساعته موجب مشکلات زیادی برای بدن می‌شود و این شکل زندگی آسیب‌های جدی به بدن وارد می‌کند. در مطالعات جدید عنوان شده است که شیفت‌های کاری 12 ساعته، حتی روی افزایش وزن نیز تاثیر دارند و فرد را به سمت چاق شدن سوق می‌دهند.
یک روز گشت با تعزیراتی ها پایگاه خبری لقمه: خودرو گشت مشترک تعزیرات از خیابان مطهری راه می افتد و ماموران تعزیرات تلفنی با ماموران دیگر از جمله نماینده اصناف قرار می گذارند تا جایی در ستارخان همدیگر را ببینند.