سلامت میوه‌های خارجی مبهم است در حالیکه میوه‌های قاچاق این بار در کارتن‌های موز به بازار میوه و تره‌بار رسیده‌اند، رییس سازمان حفظ نباتات اعلام کرد: با توجه به قاچاقی بودن واردات میوه‌ در کارتن‌های موز، سالم یا ناسالم بودن آنها مب . . .
میادین میوه و تره‌بار در دست دلالان است/ ورود میوه‌های قاچاق در کارتن‌ موز رییس اتحادیه میوه و سبزی‌فروشان گفت: تمام میادین میوه و تره‌بار در دست دلالان است و خود اعضای هیات مدیره اتحادیه میادین میوه و تره‌بار حجره‌های خود را به دلالان اجاره داده‌اند.
انباشت 12 هزار تن کره در گمرک‌/ احتمال ترخیص از هفته آینده دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان فرآورده‌های لبنی از انباشت 11 تا 12 هزار تن کره در گمرک‌های داخلی خبر داد و گفت: امیدواریم هفته آینده مابه‌التفاوت ارز مرجع و مبادله‌ای واردات کره تامین شده و ترخیص کره از . . .
سرطان رهاورد روغن‌های وارداتی بی‌کیفیت یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی معتقد است که روغن‌های وارداتی تأثیر مستقیم در افزایش ابتلای ایرانیان به سرطان دارد.
صادرات 86 میلیون پسته خندان/پنج بازار صادراتی پسته ایران کدامند؟ صادرات انواع پسته خندان در سه ماهه نخست سال جاری با افزایش 4.8 درصد به 86.7 میلیون دلار رسید.
ترکیه بزرگترین صادرکننده موز به ایران شد واردات موز در سه ماهه نخست سال جاری با کاهش 27 درصدی به 80.1 هزار تن رسید.
صفحه 67 از 67  اول  قبلی   58    59    60    61    62    63    64    65    66    67   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کسانی نباید از شربت معده استفاده کنند؟ یک فوق تخصص گوارش و کبد تاکید کرد: افرادی که دچار ...

  بادام زمینی احتمال ابتلا به دیابت را کاهش می دهد آیا می‌د‌انید‌ که خورد‌ن باد‌ام‌زمینی به مقد‌ار ۵ ...

  تاثیر ناچیز طب سوزنی بر چاقی! لقمه: یک پزشک طب سوزنی گفت: طب سوزنی برخلاف داروها...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک نوشیدنی طبیعی برای دفع سموم بدن غالب افراد قهوه و چای را جزو نوشیدنی‌های مورد علاقه خود می‌دانند و کمتر به نوشیدن آب توجه دارند و چون آن را نوشیدنی خنثی می‌دانند، اغلب تمایل چندانی به مصرف آن ندارند اما با اضافه کردن مقداری آب لیموترش به آب آشامیدنی می‌توان از فوائد شگفت‌انگیز هر دوی آنها برای سلامت بدن بهره‌مند شد.
راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها پایگاه خبری لقمه: مهم است که رستوران‌ها، شهرداری‌ها و سایر مراجع مربوطه با همکاری و هماهنگی مناسب، برنامه‌ها و راهکارهای موثری را برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها به کار بگیرند.
باورهای تغذیه‌ای رایج اما نادرست! شکر باعث دیابت می‌شود،تمام چربی‌ها بد هستند، حذف وعده‌های غذایی باعث کاهش وزن و ... از باورهای نادرستی هستند که در جامعه رواج دارند.
بایدها و نبایدهای استفاده از مایكروویو ظروف پلاستیكی معمولی برای استفاده در مایكروویو مناسب نیست، چون در اثر حرارت زیاد، ساختار شیمیایی آنها تغییر می‌كند و مواد سمی وارد غذا می‌شود.