صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان پایگاه خبری لقمه: یک صادرکننده برتر گفت: پس از صنعت گاو شیری آمریکا، کشورمان ایران هم‌تراز با کانادا در رتبه دوم دنیا قرار دارد و با اقدامات انجام شده و پیشرفت روزافزون علم در کشور توانسته‌ رقبای خود . . .
بیش از ۱۰ میلیون تن کالای اساسی وارد کشور شد پایگاه خبری لقمه: گمرک اعلام کرد: در ۵ ماهه ابتدایی امسال، ۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تن کالای اساسی به ارزش ۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار وارد و از گمرکات ترخیص شده است.
۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل پایگاه خبری لقمه: معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی تاکید کرد: در راستای سیاست درست واگذاری امور تولید و بازرگانی به بخش خصوصی، میزان صادرات عسل و محصولات زنبور عسل به ۵.۶میلیون دلار رسیده است . . .
سهم هر ایرانی از واردات غذا چند دلار است؟ پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی گفت: سرانه واردات غذا در ایران ۲۰۰ دلار بوده در حالی که این عدد در برخی کشورها بالغ بر ۲ میلیون دلار است.
واردات مشروط لوازم خانگی/ سهم ۸۰ درصدی کالاهای ایرانی از بازار پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر صمت با بیان اینکه برای رقابت پذیری در برخی از گروههای کالایی اجازه واردات داده می‌شود، گفت: اگر کالایی تولید داخل نداشته باشد یا تولید داخل جوابگو نباشد، اجازه واردات داده . . .
۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد پایگاه خبری لقمه: رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل در تشریح آخرین وضعیت تجارت دو کشور، ارزش صادرات کالاهای اساسی از برزیل به ایران را ۸ میلیارد دلار اعلام کرد.
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی: امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت پایگاه خبری لقمه: مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت: امسال تاکنون میزان خرید تضمینی گندم از مرز ۱۱ میلیون و ۱۱۲ هزار تن گذشت.
صفحه 4 از 67  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راهکارهایی برای کاهش تشنگی در ماه رمضان برای کاهش تشنگی در ایام روزه‌داری، می‌توان عرق کاس...

  بعد از صرف غذا "میوه" نخورید! مصرف متعادل میوه‌ها در طول روز بویژه در میان وعده‌...

  آبغوره فشار خون را کاهش نمی‌دهد هرچند گنجاندن آبغوره و سرکه در رژیم غذایی خوب است ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه‌ها و تنقلات شب یلدا چیست+ تصاویر قرن‌هاست که مردم آغاز زمستان را که برابر با شامگاه سی‌ام آذر و بامداد یکم دی است به نام شب یلدا یا شب چله جشن می‌گیرند و تنقلات و میوه صرف می‌کنند.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود.
افزایش خطر کرونا هندی/ جزییاتی از تردد شبانه شب‌های قدر پایگاه خبری لقمه: علیرضا رئیسی ضمن تشریح وضعیت بیماری کرونا در کشور، درباره وضعیت جدید شهرها، ویروس کووید هندی و برنامه واکسیناسیون توضیحاتی ارائه کرد.