واکنش گمرک؛ علت معطلی یک ماهه ۴۰۰ راننده ایرانی در افغانستان چیست؟ پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر اقتصاد گفت: موضوع این است که در این ماجرا راننده ایرانی بار یک کشور دیگر (سوخت عراق) را برای یک کشور دیگر(افغانستان) حمل می‌کند و کالا متعلق به عراق است که با خریدار به مش . . .
دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور، علت کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار را استمرار افزایش تولید دانست و از صادرات ۱۲ هزار تُن گوشت مرغ را از ابتدای سال تاکنون خبر داد.
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنفی صنعت گوشت بسته بندی و پروتئینی کشور از عرضه سراسری گوشت تنظیم بازاری وارداتی از ۲۰ روز دیگر خبر داد.
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره امور فراورده های غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: فرآورده های غذایی دارای تولیدات داخل، مجوز واردات نمی گیرند.
دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟ پایگاه خبری لقمه: با پیگیری دفتر حمایت از سرمایه گذاری و تولید ملی و بازرسی امور جهاد کشاورزی و محیط زیست سازمان بازرسی، از واردات دی و منو کلسیم فسفات به دلیل وجود کالای مشابه ساخت داخل جلوگیری شد.
آمار صادرات کالا از مازندران اعلام شد پایگاه خبری لقمه: ناظر گمرکات مازندران از رشد صادرات کالا طی سال جاری در استان خبر داد و گفت: ۲۸۶ قلم کالا به ۴۹ کشور جهان ارسال شده است.
حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور از صادرات بیش از ۸۵۰ تن گیاهان دارویی از ابتدای امسال تاکنون‌ از رویشگاه‌های طبیعی ایران به بازارهای جهانی خبر داد.
صفحه 5 از 67  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان داده است که ...

  روش‌های دور زدن حس «گرسنگی» برای رژیم و لاغری و کم کردن اشتها، حرف های زیادی و...

  راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی پایگاه خبری لقمه: برای دورکردن افکار منفی و افزایش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت