صادرات صنایع لبنی ایران به فدراسیون روسیه آغازشد پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی گفت: صادرات صنایع لبنی ایران در پی انعقاد تفاهمنامه همکاری دو جانبه به فدراسیون روسیه آغاز شد.
یک مقام مسئول: ایران با روسیه و عراق برای رفع موانع صادرات محصولات کشاورزی گفت وگو کرد پایگاه خبری لقمه: قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور بازرگانی گفت : جمهوی اسلامی ایران با روسیه و عراق برای رفع موانع صادرات محصولات کشاورزی کشورمان در چندماه گذشته گفت و گوهای فشرده ای را با طرف های . . .
در واکنش به اخبار فروش برنج فاسد؛ وزارت جهاد کشاورزی: برنج های عرضه شده به بازار سالم است پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران عرضه برنج های فاسد انبار شده از سوی این شرکت به بازار را تکذیب کرد و گفت: برنج عرضه شده به بازار سالم است و تا پایان امسال مهلت مصرف دارد.
معاون حجتی اعلام کرد: تولید چغندرقند امسال۸ درصد افزایش یافت/ نیازی به واردات شکر نداریم پایگاه خبری لقمه: معاون وزیرجهادکشاورزی با بیان اینکه میزان واردات شکر در مقایسه با ۳ سال گذشته ۶۰ درصد کاهش یافته است، گفت: به واردات این محصول به کشور نیازی نداریم.
از ابتدای سال‌جاری؛ افزایش تولید قارچ و کاهش تقاضا و قیمت‌ها پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن تولیدکنندگان قارچ گفت: افزایش صادرات و خروج مازاد تولید می‌تواند تا حدودی از افت شدید قیمت‌ها در بازار جلوگیری کند.
معرفی صنایع و محصولات غذایی ایران در بیش از 70 کشور جهان /نداشتن جایگاه شایسته در بازارهای جهانی پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به معرفی صنایع و محصولات غذایی ایران در بیش از 70 کشور جهان اشاره کرد و گفت: محصولات غذایی ایران با وجود دارا بودن کیفیت رقابتی مناسب هنوز به جایگ . . .
بیش از 404 هزارتن محصولات کشاورزی از بندرنوشهر ترخیص شد پایگاه خبری لقمه: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نوشهر گفت: 404 هزار و 589 تن انواع محصولات کشاورزی در 9 ماهه امسال با صدور مجوزهای قرنطینه ای از بندر نوشهر ترخیص شد.
صفحه 43 از 67  اول  قبلی   38    39    40    41    42    43    44    45    46    47    48   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه گفت: بدغذایی یک اختل...

  خواص عسل آفریقایی "اقاقیا" لقمه: عسل اقاقیا حاوی انواع مختلف ویتامین ها و اسی...

  اگر گوشت نخوریم کم‌خون می شویم؟ افرادی می‌توانند از دریافت کامل تمام ریزمغذی‌های گ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زندگی سالم با غذای سالم سال‌هاست در كشورهای اروپایی و امریكا پزشكان با روی آوردن به داروهای گیاهی روش سنتی درمان بیماری‌ها را در پیش گرفتند و به این سمت حركت می‌كنند تا عرضه داروهای شیمیایی را كم‌كم از چرخه درمان خارج كنند.
15 چربی سوز خوشمزه را بشناسید خوش‌اندام شدن نیاز به اراده و برنامه‌ریزی درست دارد. در این مقاله 15 ماده‌ی غذایی مفید را معرفی می‌کنیم که به چربی سوزی و خوش‌اندامی شما کمک زیادی می‌کنند.
اشتباهات جیمز باند در رژیم غذایی! یکی از پرطرفدارترین قهرمانان فیلم‌های سینمایی از 50 سال پیش تا کنون مامور ارشد اطلاعاتی یعنی «جیمز باند» است. باند برای انجام هر کدام از عملیات‌های خود نیاز به انرژی زیادی داشت، به همین دلیل رژیم غذایی او بسیار پرانرژی و سرشار از پروتئین و کربوهیدرات بود. در حقیقت شخصی مانند باند تقریبا به اندازه یک افسر نیروی زمینی ارتش انرژی مصرف می‌کرد که میزان آن در حدود 6 هزار کالری در روزمحاسبه شده است.
توزیع آب معدنی ۳۰ تا ۶۰ هزار تومانی در بازار پایگاه خبری لقمه: از فرودین ماه امسال توزیع دو برند آب معدنی فرانسوی به نام های آب معدنی "پرییر" و "اویان" با قیمت های ۷ تا ۴۰ هزار تومانی در بازار آغاز شده است.