به گزارش پایگاه خبری لقمه ، از پایگاه اطلاع رسانی وزارتخانه مزبور ، محمد علی مهرفرد در نخستین همایش سراسری مدیران بازرگانی و صنایع کشاورزی افزود: رفع موانع فنی مانند مسایل قرنطینه گیاهی و دامی، بخشی از مسیر صادرات را هموار می سازد و موافقت نامه های همکاری متعددی بین ایران ، روسیه و عراق امضا شده و مبادله موافقت نامه نیز باید انجام شود.
وی لازمه توسعه صادرات محصولات کشاورزی کشور را رشد کیفیت تولید، ارتقای بسته بندی و رفع مسایل حمل و نقل در این بخش دانست .
مهرفرد افزود: سرمایه گذاری، سیاست های تجاری ،خرید تضمینی ، تعرفه و ارزش افزوده از برنامه های مهم بخش بازرگانی محصولات کشاورزی است.
این مقام مسئول ، استفاده از ظرفیت های موجود در بخش کشاورزی را به منظور دستیابی به اهداف بخش تجارت و صنایع تبدیلی و تکمیلی مورد تاکید قرار داد. به گفته وی ، توسعه تجارت در کشور نیاز به بهره گیری از ظرفیت تشکل های کشاورزی و صنایع دارد و لازم است برخی تشکل ها ی از شکل سنتی خود خارج شوند و یا تشکل های جدید و توانمندی تاسیس شود.
مهرفرد خاطرنشان ساخت : گردش اطلاعات باید در تشکل های بخش کشاورزی بوجود آید و ضرورت دارد فعالان مربوطه به سمت ایجاد زنجیره پایدار و توانمند برای بنگاه های اقتصادی در بخش کشاورزی گام بردارند.
وی افزود: بازار دارای پیچیدگی های زیادی است و مدیریت این موضوع با همکاری و مشارکت تشکل ها و ایجاد زنجیره های پایدار انجام می شود.
مدیرکل دفتر میوه های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی پیشتر گفته بود سال گذشته 2.8 میلیارد دلار انواع محصولات باغی به کشورهای مختلف صادر شد که با توجه به افزایش تولیدات کشاورزی پیش بینی می شود میزان صادرات محصولات باغی در پایان امسال به حدود سه میلیارد دلار برسد.
پیش از این رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه اعلام کرد: تجارت مستقیم ایران و روسیه به حدود 500 میلیون دلار می رسد که به راحتی می توان در کوتاه مدت به یک میلیارد دلار افزایش داد.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :ایرنا