۳۰درصد بازار وارداتی افغانستان در اختیار ایران/ آسیا مهم‌ترین مقصد صادراتی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بازرگانی کشورهای آسیا و اقیانوسیه سازمان توسعه تجارت قاره آسیا را مهم‌ترین بازار صادراتی ایران دانست و گفت: در حال حاضر حدود ۳۰ درصد از کل بازار وارداتی کشوری چون افغانست . . .
صادرات بیش از200 هزارتن خوراک دام به 11 کشور درپسابرجام/ واردات 55 هزارتن پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران از صادرات انواع خوراک، دام ، طیور و آبزیان به میزان بیش از 200 هزار تن و به ارزش 68 میلیون دلار به 11 کشور مقصد در سال 2016 و پسابرجام . . .
نیوزیلند صادرات گوشت به ایران را از سر می گیرد پایگاه خبری لقمه: نیوزیلند به عنوان یکی از بزگترین صادر کنندگان محصولات کشاورزی و دامپروری جهان در ماه جاری میلادی و پس از یک دهه وقفه، صادرات گوشت گوسفند به ایران را از سر می گیرد.
ازسرگیری صادرات تخم مرغ مشروط به اختصاص یارانه است پایگاه خبری لقمه: دبیرکل کانون سراسری مرغ تخم گذار کشور بر لزوم اختصاص یارانه صادراتی برای ازسرگیری صادرات تخم مرغ تاکید کرد و گفت:امسال بیشتر از ۵۰هزارتن تخم مرغ نمی‌توانیم صادر کنیم.
آخرین وضعیت صادرات خوراک آبزیان به روسیه پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن خوراک دام و طیور گفت:صادرات خوراک دام، طیور و آبزیان سال گذشته در مقایسه با سال ماقبل خود به سبب شیوع آنفولانزا حاد پرندگان حدودا ۱۰ درصد کاهش یافت.
از سرگیری واردات برنج هندی به ایران پایگاه خبری لقمه: در ماه گذشته میلادی به دنبال پی سفر یک هیئت تجاری ۲۰ نفره هندی به تهران ، ایران احتمالا به زودی با انتشار بخشنامه ای، واردات برنج باسماتی از هند را از سر خواهد گرفت.
واردات شکر آغاز شد/ برای 5 ماه آینده در انبارها شکر داریم پایگاه خبری لقمه: معاون شرکت بازرگانی دولتی گفت: از روز گذشته اعطای مجوز به کارخانجات تولید قند و شکر برای واردات 700 هزار تن شکر آغاز شده و اکنون در انبارها برای 5 ماه نیاز کشور شکر داریم.
صفحه 41 از 67  اول  قبلی   36    37    38    39    40    41    42    43    44    45    46   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی هایی در نقش خمیر دندان اگر به دنبال داشتن دندان هایی سفید،محکم و سالم هس...

  5 چربی سالمی که باید مصرف شود لقمه: برای متناسب کردن وزن، یاد بگیرید چگونه برای ...

  تغذیه مادر با فست فود در تشدید کولیک شیرخوار موثر است فوق تخصص گوارش کودکان گفت: تغذیه مادر با غذاهای مح...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماری‌ها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.
دلایل حامد توسلی برای طبخ کمتر غذاهای گوشتی در تلویزیون پایگاه خبری لقمه:حامد توسلی گفت: من مطمئنم یک درصد قشر متوسط رو به بالا و 99 درصد قشر ضعیف بیننده برنامه ما هستند. من برای رضایت و خوش آمد آن یک درصد نمی توانم استیک بپزم.
اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم پایگاه خبری لقمه: زنان به رغم چالش‌های مختلف، پیشرفت‌های چشمگیری در علم داشته‌اند. زنان کشورمان نیز به طور فعالی در تحقیقات علمی مشارکت دارند و در زمینه‌هایی مانند پزشکی، مهندسی، فیزیک و... دستاوردهای قابل تحسینی داشته‌اند. عزم و انعطاف پذیری آنها منجر به پیشرفت های ارزشمندی شده که می‌تواند الهام‌بخش زنان در بسیاری از کشورهای دیگر باشد.
نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد پایگاه خبری لقمه: نخستین همایش «ایران و گردشگری خوراک در سده نو» صبح دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ در سالن خلیج فارس پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد.