رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: هشدار درباره توزیع سموم قاچاق/ آبیاری محصولات کشاورزی با آب فاضلاب شهریاری گفت: تولید محصولات ارگانیک طبق برنامه باید به 25 درصد برسد اما هنوز محقق نشده و در بسیاری مواقع سبزی در تهران با آب فاضلاب آبیاری می‌شود و در میوه‌ها باقیمانده سموم بالایی وجود دارد این سموم ن . . .
مدیرکل نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت: برچسب جدید غذایی رونمایی شد/ چراغ راهنمای تغذیه روی محصولات درج می‌شوند همایش روز جهانی غذا، صبح امروز چهارشنبه 23 مهرماه با حضور وزیر بهداشت و درمان، معاون غذا و دارو، روسای کمیسیون های بهداشت و درمان و کشاورزی و جمعی از صاحبان صنایع غذایی کشور در سالن اجلاس سران برگزار . . .
دیناروند در مراسم روز جهانی غذا عنوان کرد: رنگ‌بندی برچسب‌های غذایی/ برچسبدار شدن محصولات غذایی تا 18 ماه آینده رییس سازمان غذا و دارو گفت: برچسب‌گذاری ظرف 18 ماه در تمام فرآورده‌های غذایی جدید به صورت اجبار در خواهد آمد به طوری که مردم متوجه می‌شوند هیچ فرآورده غذایی میزان شکر، نمک، چربی و اسید چرب آن چقدر است . . .
وزیر بهداشت در مراسم روز جهانی غذا تاکید کرد: غذا و هوا را سیاسی نکنید/ نظارت بر مواد غذایی عمومی می‌شود ظرف یک و نیم سال آینده بر روی تمام مواد غذایی علائم هشداردهنده نصب می‌شود، هموطنان بدانند کدام مواد مجاز و کدام غیر مجاز است البته در نظر داریم سیاستهای تشویقی در مالیات و عوارض برای کالاهای مجاز در ن . . .
بزرگترین گردهمایی مدیران صنایع غذایی ایران همزمان با روز جهانی غذا + نحوه ثبت نام رایگان بزرگترین گردهمایی مدیران و فعالان صنایع غذایی ایران 23 مهرماه و همزمان با روز جهانی غذا در سالن اجلاس سران تهران برگزار می شود.
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  نقش تغذیه در پیشگیری از بزرگی پروستات تکرر ادرار، بیدار شدن از خواب در شب برای دفع ادرار...

  تند غذاخوردن خطر ابتلا به اضافه وزن و دیابت را افزایش می‌دهد پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج مطالعات گوناگو...

  رژیم غذایی مناسب برای دوران یائسگی اگر شما هم وارد دوره‌ی یائسگی شده باشید قطعاً با ع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.
سه ماه قبل از بارداری چای سبز نخورید علت این قضیه آنتى‏ اكسیدان موجود در چاى سبز است كه فعالیت اسیدفولیك را مهار مى‏ كند.
ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان پایگاه خبری لقمه: متخصصان توسعه کشاورزی ارگانیک در نشست توسعه این نوع کشاورزی بر ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان آن تاکید کردند.
۱۴ ماده غذایی که طول عمر را زیاد می‌کند یک متخصص تغذیه گفت: به جای آنکه به دنبال روش‌های عجیب و غریب باشیم اگر ۱۴ ماده غذایی را در زنجیره غذایی روزانه بگنجانیم نه تنها بسیاری از بیماری‌ها را از خود دور می‌کنیم بلکه طول عمر بیشتری خواهیم داشت.

حامیان