بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه گفت: بدغذایی یک اختلال شناخته‌شده است و شناخت علت آن برای درمان ضروری است. افزایش مواجهه کودک با غذا و تنظیم برنامه تغذیه‌ای می‌تواند کمک‌کننده باشد.
توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین پایگاه خبری لقمه: همزمان با مراسم پیاده روی اربعین حسینی و با توجه به گرمای هوا رعایت برخی نکات تغذیه ای برای حفظ سلامت زائران ضروری است.
آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ پایگاه خبری لقمه: استادیار تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره اینکه افراد لاغر از ابتلا به دیابت مصون می مانند یا خیر، توضیحاتی ارائه داد.
در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، در رابطه با غذاهایی که می بایست در فصل تابستان و روزهای گرم سال بیشتر استفاده شوند، توضیحاتی داد.
تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب پایگاه خبری لقمه: موارد بیماری کبد چرب غیر الکلی در حال افزایش است و این بیماری با افزایش خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی همراه است.
رایج ترین تقلبات غذایی در کشور/ تشخیص زعفران اصیل دشوار است پایگاه خبری لقمه: مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو، به تشریح رایج ترین تقلبات غذایی در کشور پرداخت.
مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از والدین درخواست کرد فرزندان خود را از دوران کودکی به غذاهای کم نمک عادت بدهند.
صفحه 2 از 21  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه ورزشکاران نوجوان می توانند با پروتئین عضله سازی کنند؟ پایگاه خبری لقمه: تمرین باعث ساخت عضله می شود:اگرچ...

  چطور وزن‌مان را به سرعت کم کنیم اما به سلامتی مان لطمه نزنیم؟ از رژیمهای سخت خسته شده اید ؟ از این روشهای سالم و...

  میکروب‌های مولد مسمومیت غذایی کدامند؟ غذای مسموم همیشه ناشی از خوردن غذای آلوده به سم نی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت