رابطه تغذیه با طول عمر از زبان متخصص تغذیه پایگاه خبری لقمه: عضو هیات علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ارتباط با اهمیت تغذیه و طول عمر بشر، نکاتی را توضیح داد.
رابطه خواب با رژیم غذایی پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید، تغذیه می تواند بر زمان خواب تاثیر داشته باشد.
باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه برنج پخته بیرون یخچال به دلیل رطوبت فراوان شرایط بسیار مناسبی برای رشد باکتری دارد، گفت: در صورت نگهداری در دمای بالای پنج درجه، برنج خیلی زود خراب م . . .
بهترین نوشیدنی به وقت افطار پایگاه خبری لقمه: نوشیدن آب سرد و یا هر نوشیدنی سرد هنگام افطار توصیه نمی‌شود.
درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید پایگاه خبری لقمه: زولبیا و بامیه از شیرینیهای سنتی و پرمصرف در ماه مبارک است که سلامت آن نقش مهمی در حفظ سلامتی افراد دارد.
در فصل بهار چه بخوریم چه نخوریم؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص طب ایرانی درباره تغذیه فصل بهار توضیحاتی ارائه کرد.
خرما بهترین ماده غذایی برای تأمین قندخون است پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از خرما به عنوان بهترین ماده غذایی برای تامین تدریجی قند خون یاد کرد و گفت: خرما منبع خوبی از مواد مغذی، قند، فیبر و پتاسیم است.
صفحه 4 از 19  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج پلو و چلو از غذاهای اصیل ایرانی است که باید در طبخ...

  8 ریزه کاری مهم در آشپزی لقمه: آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. د...

  سبزی مفید برای جلوگیری از نقایص جنین اسفناج دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت