مدیرکل آزمایشگاه های سازمان غذا و دارو هشدار داد؛ سرطان دستگاه گوارش در انتظار افرادی که نان جوهر نمکی می خورند باپایگاه خبری لقمه : مدیر کل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو، نسبت به مضرات استفاده از جوهر قند در پخت نان هشدار داد.
مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو: 40 درصد درآمد خانوارهای ایرانی صرف غذا می شود پایگاه خبری لقمه: مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: براساس آمار حدود 800 میلیون نفر در جهان از گرسنگی ظاهری و بالغ بر دو میلیارد نفر از گرسنگی پنهان رنج می‌برند که ای . . .
تقدیر از غرفه انجمن نشریات تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی در نمایشگاه مطبوعات بیست و یکم پایگاه خبری لقمه:آئین اختتامیه بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها عصر روز گذشته در طبقه دوم شبستان مصلای بزرگ امام خمینی (ره) محل برگزاری این نمایشگاه برگزار و طی آن از حضور هم افزای رسانه ها . . .
وزیر بهداشت عنوان کرد: امکانات وزارتخانه در کنترل سموم کشاورزی با وظایف‌مان همخوانی ندارد هاشمی گفت: امکانات ما در حوزه کنترل سموم کشاورزی با وظایفی که داریم همخوانی ندارد در صورتی که باید آزمایشگاه های مجهز، نیروی انسانی کافی جهت نظارت و همچنین قوانینی را در اختیار داشته باشیم که قدرت مدا . . .
سازمان غذاودارو درباره مضرات لیوان‌های کاغذی اطلاعیه‌ای نداده است معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: سازمان غذا و دارو در خصوص مضرات ظروف کاغذی و یا عدم مصرف آنها هیچگونه اطلاعیه ای صادر نکرده است.
دیناروند خبر داد: برگزاری هفته پیشگیری از مسمومیت‌ها با هدف آموزش به مردم معاون وزیر بهداشت از برگزاری دهمین دوره هفته پیشگیری از مسمومیت ها، به سرپرستی ستاد مرکزی و مرکز ملی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو در زمینه های مختلف خبر داد.
وزیر بهداشت: دولت در پرونده آب «دماوند» از حقوق مردم دفاع کرد وزیر بهداشت در خصوص پرونده آب معدنی دماوند، خاطر نشان کرد: قطعا هیچ کسی نمی تواند بدون مدرک و سند حرف زده و ادعایی را مطرح کند و ما بر مواد غذایی و به ویژه آب های معدنی به دقت نظارت می کنیم.
صفحه 29 از 31  اول  قبلی   22    23    24    25    26    27    28    29    30    31   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب معدنی،محصولی که از پشت به سلامت خنجر می‌زند دستگاه‌های نظارتی، در بررسی‌هایی که از کارخانه‌های...

  نقش ویتامین D در سلامت بدن ویتامین D از جمله ویتامین‌هایی است که دریافت آن از...

  ورزش های قندسوز را بشناسید درمان مناسب بیماری پیچیده دیابت علاوه بر همکاری، ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آنچه باید درباره خوراک مرغ بدانید آیا جگر مرغ حاوی هورمون است؟ پوست مرغ باعث افزایش موهای زائد می‌شود؟ مصرف سنگدان برای مبتلایان به بیماری‌های التهابی خطر دارد؟ مضرات بال و گردن مرغ در چیست؟ این‌كه می‌گویند پای مرغ باعث غضروف‌سازی می‌شود، صحت دارد؟ اصلا چرا كارشناسان تغذیه و متخصصان صنایع غذایی خوردن فرآورده‌های جانبی طیور را زیاد توصیه نمی‌كنند؟
آشنایی با ترسناک‌ترین دروغ‌ها و تقلب‌های رایج غذایی فهرست تقلب های رایج در مواد غذایی را بخوانید تا حواستان باشد هر خوراکی رنگ و لعاب داری را سر سفره تان راه ندهید. منظورمان از این مطلب این است که هشدار بدهیم چه کارهایی می شود برای تولید یک محصول غیراستاندارد انجام داد.
چگونه غذای سالم‌تری مصرف کنیم؟ تغذیه، عامل اساسی در سلامت جسم و روان انسان‌هاست و از این رو شایسته است که مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
تقسیم بندی جالب افراد توسط کی‌روش سرمربی تیم ملی فوتبال تاکید کرد: فوتبال بین المللی در جهان مثل ایران نیست كه هر وقت یك تعطیلاتی برسد همه می روند شمال؛ شما باید یك تصمیمی را چهارشنبه بگیرید بعد بگویید دو شنبه برمی گردیم. نه این طوری نیست.