مدیرکل آزمایشگاه های سازمان غذا و دارو هشدار داد؛
سرطان دستگاه گوارش در انتظار افرادی که نان جوهر نمکی می خورند


باپایگاه خبری لقمه : مدیر کل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو، نسبت به مضرات استفاده از جوهر قند در پخت نان هشدار داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر حسین رستگار با بیان اینکه در برخی نانوایی ها با هدف مشتری پسند کردن نان و اینکه آن را سفیدتر، نرم تر و به اصطلاح ورآمده تر عرضه نمایند از جوهر قند یا بلانکت در پخت نان استفاده می کنند، تاکید کرد: استفاده از این ماده برای سلامت افراد به شدت مضر است.

وی اظهار داشت: جوهر قند پس از ورود به بدن می تواند موجبات تخریب پرزها و آنتی اکسیدان دستگاه گوارشی را فراهم آورد.

رستگار افزود: در صورت مصرف این ماده، مصرف کننده دچار سوءها ضمه و زخم های گوارش می شود، علاوه بر آن در کنار عوامل دیگر امکان ابتلا به سرطان دستگاه گوارش نیز افزایش می یابد.

وی با اشاره به توسعه کارخانه های تولید نان های صنعتی به عنوان مراکز تحت نظارت سازمان غذا و دارو که دارای صلاحیت های ضابطه مند هستند، اعلام کرد: در راستای طرح بررسی نانوایی های کشور و سنجش میزان جوهر قند آنها، تصمیمات نظارتی جدی تر اخذ شده است با اختیارات بیشتری که به دست می آوریم بتوانیم نظارت های دقیق تری بر آنها داشته باشیم.

رستگار با تاکید بر اینکه همکاران ما در معاونت های بهداشتی با گواهی های سلامت که برای نانواها صادر می کنند و نیز اقداماتی که اصناف مرتبط در زمینه های نظارتی انجام می دهند گام های مناسبی برداشته شده است، خاطر نشان کرد: از آنجا که نانوایی های سنتی از تعدد و حجم بالایی حتی در نقاط دور افتاده برخوردارند نیاز به نظارت ها به مراتب بیشتر است

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 8511 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۶ آذر بازدید: 1578 ساعت: 2:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 نان تهرانی ها گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
3 خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
4 نیکبخت: حکم عزل 3 مقام وزارت جهاد کشاورزی لغو نشده ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
5 سامانه اپراتور ملی سلامت آغاز به کار کرد+ویژگیها ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6 سامانه اپراتور ملی سلامت آغاز به کار کرد+ویژگیها ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
7 هنوز درباره اصلاح قیمت نان در استان تهران تصمیم‌گیری نشده است ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
8 ضربه اطلاعات سپاه به شبکه انحراف و اخلال کلان آرد در ورامین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
9 خانواده وزارت جهاد کشاورزی وزیر منتخب خود را معرفی کردند ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
10 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
11 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فواید زیره برای افراد چاق یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از حد کالری عامل اصلی...

  چه چیزی باعث چاقی می شود؟ چرا بعضی افراد چاق و بعضی دیگر لاغر هستند؟ آیا چاق...

  ماست و انواع میوه ها لایه بردارهای مفید پوست اسید های موجود در ماست و میوه جات لایه های مرده پو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاغری با آب كرفس صحت ندارد مسئول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه مشهد گفت:آب كرفس باعث كاهش آب بدن می‌شود و چربی بدن را نمی‌سوزاند فقط آب بدن را كاهش می‌دهد.
املت در وضعیت قرمز + عکس شاید هر کسی در طول عمرش غذاهای ویژه زیادی را در مکان‌های خاص خورده باشد. غذاهایی که تا سالها و یا تا آخر زندگی طعم آن‌ زیر دندان آدم می‌ماند و با یادآوری خاطره‌اش لحظات شیرینی زنده می‌شود.
استقلال اقتصادی و امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: مطالعات و بررسی‌های نشان دهندۀ این حقیقت است كه اقتصاد كشور بنا به علل گوناگون، از عدم تعادل‌های متنوع و متعددی رنج می‌برد. این امر، منجر به گسترش فقر، نابرابری اجتماعی، طبقاتی شدن جامعه، بیكاری و استقراض خارجی شده است. در این نوشتار برآنیم تا به این پرسش پاسخ دهیم كه آیا مبانی اقتصادی قانون اساسی باعث به وجود آمدن این عدم تعادل‌هاست؟
نوشیدن چای با قند، کم ضررتر از خرما و کشمش و توت خشک! بیشتر افرادی که چایشان را با تعدادی خرما، کشمش، توت خشک و…می‌خورند، حدود ۶۰-۵۰ کیلوکالری انرژی دریافت می‌کنند.