آلرژی و مشکلات گوارشی در کودکان با مواد غذایی با ماندگاری بالا فلوشیب سم‌شناسی گفت: مواد غذایی با ماندگاری بالا به دلیل داشتن مواد افزودنی و شیمیایی باعث عوارض گوارشی و آلرژی در کودکان زیر ۲ سال می‌شود.
6 چیز بدی که در واقع برای تان خوب است! اگر تاکنون تحت تاثیر عقاید و باورهایی از قبیل آنچه که در این مقاله خواهید خواند زندگی کرده اید ،به شما توصیه میکنیم با تازه ترین یافته های محققان هماهنگ شوید و روش خود را تغییر دهید.
طب سنتی درباره ماهی چه می‌گوید؟ در طب سنتی توصیه می‌شود همراه ماهی برخی مواد غذایی مصرف شود تا از مضرات آن بکاهد. از سوی دیگر، همزمانی خوردن ماهی با بعضی غذاها و چاشنی‌ها مناسب نیست.
برگزاری مسابقه بین‌المللی نقاشی با موضوع «هدر دادن غذا» ویژه دانش‌آموزان بیست و سومین دوره مسابقات بین‌المللی نقاشی کودکان با موضوع هدر دادن غذا و موضوعات فرعی شامل «بیایید با صرفه‌جویی و هدر ندادن غذا سیاره خود را نجات دهیم» و «هدر دادن غذا از بین بردن کره زمین است» برگزا . . .
شباهت‌ها و تفاوت‌های طب اسلامی و سنتی با توجه به اینکه در دوران کنونی علاقه مردم به طب سنتی افزایش پیدا کرده نباید اجازه دهیم سوداگران منفعت‌اندیش از این امر سوء‌استفاده کنند و همچنین در این حوزه وجود کارگروهی برای احیای طب اسلامی ضروری ا . . .
قیمت مرغ در زمستان افزایش نمی‌یابد/ پسته به اندازه کافی ذخیره شده است معاون برنامه‌‌ریزی استانداری تهران گفت: با توجه به افزایش ۷ درصدی تولید مرغ در استان تهران قیمت گوشت مرغ در زمستان افزایش نمی‌یابد.
روش تهیه سالاد الویه و ۷ راه‌ خوشمزه‌تر شدن آن سالاد الویه غذایی است که در ایران شکل گرفته و به قول معروف «من‌درآوردی» است امادر میان غذاهای سرد، یکی از خوش‌خوراک‌ترین‌هاست، به طوری که کمتر کسی می‌تواند از خیر این غذا بگذرد.
صفحه 1037 از 1755  اول  قبلی   1032    1033    1034    1035    1036    1037    1038    1039    1040    1041    1042   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تأثیر مصرف گردو بر بهبود ویژگی اسپرم تحقیقات اخیر در دانشگاه کالیفرنیا نشان می‎دهد مصرف...

  شما هم چای را داغ داغ می نوشید؟ نوشیدن چای داغی که بخار از آن بلند می شود، خطر ابت...

  تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران پایگاه خبری لقمه: محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت